Polyfen Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Může mi někdo říct, jaká je šířka přes zrcátka? Nikde jsem nenašel jasně určené velikosti. Všude ódy na vnitřní prostor, ale jak široký S 3 je od konce jednoho zrcátka ke druhému, to jsem prostě nevykoumal :-(. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 to je dobrej dotaz, s S2 je to už tip top s garáží, asi bych si s novým autem už musel též pořídit nová vrata - výsuvná nahoru bez křídel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Heh, dobra otazka:). Chtel jsem se mrknou na stranky Skody jestli to tam neni nekde k dispozici, kdyz jsem si vsiml nove funkce Chatu. Tak jsem ji hned vyzkousel. Vysledek viz obrazky:))) Editováno: 28. Květen 2015, autor: Piista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polyfen Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Tak, a neprojedu. Bylo by to doost natěsno :-( Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piista Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 ...jeste bychom mohli polozit dotaz na sirku se sklopenymi zrcatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Superb 2 ma sirku se zrcatky 2009 mm Superb 3 ma sirku se zcatky 2031 mm, 2 cm navic, to neni tak zle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Zlé to není, ale původní garáž byla dělaná na ČSSR klasiku Škoda 120 s jistou rezervou. Tedy vrata křídla ven. Už takle to mám tip top projet a nenechat tam zrcátka. Takže případný mezikrok je vybourat a udělat vrata co se otvírají nahoru a uvolní místo, kde jsou jak křídla, tak zárubně. Uvidíme, S3 interier mně moc neoslovil, zatím je čas, upgrade nespěchá Editováno: 9. Červen 2015, autor: Kazimir80 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.