Přejít na obsah

ALARM

fabka2004

Doporučené příspěvky

Caute, kedze sa v elektrike moc nevyznam a chcem si svoju Fobiu opatrit alarmom, tak sa Vas pytam aky alarm doporucujete.

Pripadne kde ho namontovat, co nim odpojit, kde napojit hukacku (kde nenapojit).

cena tak do 5000 Sk, stupen ochrany co najvyssi.

Kolega spominal tusim nejaky MagicCar ci co, ze to ma namontovane vo Filcke a ma k tomu aj dialkove s displayom, kde mu ukaze kde sa alarm aktovoval adokonbca moze aj pri pokuse ukradnut zablokovat tusim palivove cerpadlo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Caute, kedze sa v elektrike moc nevyznam a chcem si svoju Fobiu opatrit alarmom, tak sa Vas pytam aky alarm doporucujete.

Pripadne kde ho namontovat, co nim odpojit, kde napojit hukacku (kde nenapojit).

Kolega spominal tusim nejaky MagicCar ci co, ze to ma namontovane vo Filcke a ma k tomu aj dialkove s displayom, kde mu ukaze kde sa alarm aktovoval adokonbca moze aj pri pokuse ukradnut zablokovat tusim palivove cerpadlo...

hoja, co sa tyka montaze neporadim, ale kolega ma na honde civic magicar 9000b, dialkac s displejom, moze dialkovo zamykat a odomykat auto , dialkovy start a ine srandy, jukni na www.autoalarmy.sk, je to celkom fajn vec, s montazou v nemenovanej firme v ba to bolo okolo 8 tisic, je spokojny,je to dvojcestny alarm, myslim ze si radsej priplat, vzhladom na hodnotu auta -ak si ho kupoval hlavne nove... ten rozdiel stoji za to si myslim... -_-

ja som si dal namontovat GSMko - portman GM50 - a ktomu nejake snimace + zalozna bateria, bolo to cez jedneho xlapika - vsetko s motazou 14k... zatial v poho, montaz taky v poho, aj ked mi v poslednej dobe nejako nefachaju vnutorne snimace a a ani naklonovy, bude to treba nejako poriesit, cerpadlo mam pri vyvolani alarmu blokovane . v buducnosti by som sa ale z hladiska uzivatelskej privetivosti skor priklonil k jablotronu - konkretne GSMko opat - konkretne Athos.

Editováno: , autor: camilo
Odkaz ke komentáři

ja tiež idem kupovať Jablotron Athos, len čakam na novú verziu ktory by mala prist na trh bud, mesiac - zmiereny som s tym že nebudem klučom odomykať auto:-(

ale je to bespečnejšie a komfortnejšie.

montovť ho budem sam ako aj ten čo mam teraz som montoval sam :D

Odkaz ke komentáři

ja tiež idem kupovať Jablotron Athos, len čakam na novú verziu ktory by mala prist na trh bud, mesiac - zmiereny som s tym že nebudem klučom odomykať auto:-(

montovť ho budem sam ako aj ten čo mam teraz som montoval sam :D

yup, kamos ma athosa vyse roka v octafke a je spokojny maximalne....az na odflaknutu motaz, ale to je uz troska o inom... :angry:

Odkaz ke komentáři

Odkial si? Mozem ti pomoct s motazou.. doporucujem jednoznacne Magicar ! moj nazor

Odkaz ke komentáři

mne rozhodovanie chvilku potrva, ale v kazdom pripade, dam vediet

pohoda, ale ak to budes davat nejakej ext firme, davaj si pozor prevedenie montaze...

preco?

inac, chcem by som to dat namontovat kamosovi

presne pre to preco pise profor pretoze su firmy a su aj "firmy" a aby si k nim po montazi nechodil ako na klavir.... :( kamosvi jedna nemenovana firma montovala alarm, gmsko jablotrona, asi pred rokom a odflaknuta montaz-nakoniec skoncil pri tom ze si to musel prekablovat sam , uchytenie cidiel prerobit a pod...bida niektore fy...

Editováno: , autor: camilo
Odkaz ke komentáři

Odkial si? Mozem ti pomoct s motazou.. doporucujem jednoznacne Magicar ! moj nazor

poslal som Ti SZ ...

cakam na odpoved

Odkaz ke komentáři

Chtel bych se zeptat, jak bude vylepsena nova verze Athosu.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...