Publikováno Září 16, 200619 r Caute, kedze sa v elektrike moc nevyznam a chcem si svoju Fobiu opatrit alarmom, tak sa Vas pytam aky alarm doporucujete. Pripadne kde ho namontovat, co nim odpojit, kde napojit hukacku (kde nenapojit). cena tak do 5000 Sk, stupen ochrany co najvyssi. Kolega spominal tusim nejaky MagicCar ci co, ze to ma namontovane vo Filcke a ma k tomu aj dialkove s displayom, kde mu ukaze kde sa alarm aktovoval adokonbca moze aj pri pokuse ukradnut zablokovat tusim palivove cerpadlo...
Září 16, 200619 r Caute, kedze sa v elektrike moc nevyznam a chcem si svoju Fobiu opatrit alarmom, tak sa Vas pytam aky alarm doporucujete.Pripadne kde ho namontovat, co nim odpojit, kde napojit hukacku (kde nenapojit). cena tak do 5000 Sk, stupen ochrany co najvyssi. Kolega spominal tusim nejaky MagicCar ci co, ze to ma namontovane vo Filcke a ma k tomu aj dialkove s displayom, kde mu ukaze kde sa alarm aktovoval adokonbca moze aj pri pokuse ukradnut zablokovat tusim palivove cerpadlo... hoja, co sa tyka montaze neporadim, ale kolega ma na honde civic magicar 9000b, dialkac s displejom, moze dialkovo zamykat a odomykat auto , dialkovy start a ine srandy, jukni na www.autoalarmy.sk, je to celkom fajn vec, s montazou v nemenovanej firme v ba to bolo okolo 8 tisic, je spokojny,je to dvojcestny alarm, myslim ze si radsej priplat, vzhladom na hodnotu auta -ak si ho kupoval hlavne nove... ten rozdiel stoji za to si myslim... ja som si dal namontovat GSMko - portman GM50 - a ktomu nejake snimace + zalozna bateria, bolo to cez jedneho xlapika - vsetko s motazou 14k... zatial v poho, montaz taky v poho, aj ked mi v poslednej dobe nejako nefachaju vnutorne snimace a a ani naklonovy, bude to treba nejako poriesit, cerpadlo mam pri vyvolani alarmu blokovane . v buducnosti by som sa ale z hladiska uzivatelskej privetivosti skor priklonil k jablotronu - konkretne GSMko opat - konkretne Athos. Upraveno Září 16, 200619 r od camilo
Září 16, 200619 r ja tiež idem kupovať Jablotron Athos, len čakam na novú verziu ktory by mala prist na trh bud, mesiac - zmiereny som s tym že nebudem klučom odomykať auto:-( ale je to bespečnejšie a komfortnejšie. montovť ho budem sam ako aj ten čo mam teraz som montoval sam
Září 16, 200619 r kukni ten jablotron.sk mod alarmu RESET1 - ovladanie jeho ovladačmi. daj vedieť ako si sa rozhodol heh
Září 16, 200619 r ja tiež idem kupovať Jablotron Athos, len čakam na novú verziu ktory by mala prist na trh bud, mesiac - zmiereny som s tym že nebudem klučom odomykať auto:-(ale je to bespečnejšie a komfortnejšie. montovť ho budem sam ako aj ten čo mam teraz som montoval sam yup, kamos ma athosa vyse roka v octafke a je spokojny maximalne....az na odflaknutu motaz, ale to je uz troska o inom...
Září 16, 200619 r mne rozhodovanie chvilku potrva, ale v kazdom pripade, dam vediet pohoda, ale ak to budes davat nejakej ext firme, davaj si pozor prevedenie montaze...
Září 17, 200619 r Autor mne rozhodovanie chvilku potrva, ale v kazdom pripade, dam vediet pohoda, ale ak to budes davat nejakej ext firme, davaj si pozor prevedenie montaze... preco? inac, chcem by som to dat namontovat kamosovi
Září 17, 200619 r Caute, kedze sa v elektrike moc nevyznam a chcem si svoju Fobiu opatrit alarmom, tak sa Vas pytam aky alarm doporucujete.Pripadne kde ho namontovat, co nim odpojit, kde napojit hukacku (kde nenapojit). cena tak do 5000 Sk, stupen ochrany co najvyssi. Kolega spominal tusim nejaky MagicCar ci co, ze to ma namontovane vo Filcke a ma k tomu aj dialkove s displayom, kde mu ukaze kde sa alarm aktovoval adokonbca moze aj pri pokuse ukradnut zablokovat tusim palivove cerpadlo... Odkial si? Mozem ti pomoct s motazou.. doporucujem jednoznacne Magicar ! moj nazor
Září 17, 200619 r mne rozhodovanie chvilku potrva, ale v kazdom pripade, dam vediet pohoda, ale ak to budes davat nejakej ext firme, davaj si pozor prevedenie montaze... preco? inac, chcem by som to dat namontovat kamosovi presne pre to preco pise profor pretoze su firmy a su aj "firmy" a aby si k nim po montazi nechodil ako na klavir.... kamosvi jedna nemenovana firma montovala alarm, gmsko jablotrona, asi pred rokom a odflaknuta montaz-nakoniec skoncil pri tom ze si to musel prekablovat sam , uchytenie cidiel prerobit a pod...bida niektore fy... Upraveno Září 17, 200619 r od camilo
Září 17, 200619 r Autor Caute, kedze sa v elektrike moc nevyznam a chcem si svoju Fobiu opatrit alarmom, tak sa Vas pytam aky alarm doporucujete.Pripadne kde ho namontovat, co nim odpojit, kde napojit hukacku (kde nenapojit). cena tak do 5000 Sk, stupen ochrany co najvyssi. Kolega spominal tusim nejaky MagicCar ci co, ze to ma namontovane vo Filcke a ma k tomu aj dialkove s displayom, kde mu ukaze kde sa alarm aktovoval adokonbca moze aj pri pokuse ukradnut zablokovat tusim palivove cerpadlo... Odkial si? Mozem ti pomoct s motazou.. doporucujem jednoznacne Magicar ! moj nazor poslal som Ti SZ ... cakam na odpoved
Září 23, 200618 r ja tiež idem kupovať Jablotron Athos, len čakam na novú verziu ktory by mala prist na trh bud, mesiac - zmiereny som s tym že nebudem klučom odomykať auto:-(ale je to bespečnejšie a komfortnejšie. Chtel bych se zeptat, jak bude vylepsena nova verze Athosu.
Září 24, 200618 r ja tiež idem kupovať Jablotron Athos, len čakam na novú verziu ktory by mala prist na trh bud, mesiac - zmiereny som s tym že nebudem klučom odomykať auto:-(ale je to bespečnejšie a komfortnejšie. Chtel bych se zeptat, jak bude vylepsena nova verze Athosu. Taky by mě to docela zajímalo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.