jurdadavid Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Šel by hodit do citiga klimakmpresor z Fabie III, která má stejné motory? Je možné, že má vyšší výkon a tím by se vyřešil problém s mojí málo chladící klimatizaci? (někde na foru fabie III tady na skodahome jsem cetl, že fabie III mají ve všech benzínech nakonec stejné klimakompresory) Byly by potíže s ŘJ, nebo s něčím jiným? Bude to vůbec k něčemu? Nebo jiný nápad jak popohnat výkon klimatizace? Otravuju s tím stále, protože mě čeká cesta na dovolenou a ja už prostě to auto snad kvůli tomu i prodám :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Těžko říct, čísla dílů jsou v Etce odlišná FIII (5Q0820803F) vs Citigo (1S0820803C). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jurdadavid Vloženo 6. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Tak díky, zas do Etky se nedostanu, ale treba alespoň tvar nebo výrobce by byl stejný... No v úterý bych měl mít nové auto, tak na to asi kašlu a citigo pošlu někomu, kdo by byl spokojený s tou klimou více jak já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.