JohnTrex Vloženo 17. Březen 2016 Sdílet Vloženo 17. Březen 2016 (editace) Rozmyslam nad novym telefonom. Viem mi niekto doporucit telefon ktory bude podporovat mirrolink. Samozrejme cena je dolezita, a aj velkost max 5´. Dik za info. ( Pripadne ak existuje nejaka prehladna tabulka. ) Pripadne info ohladne: Sony XPERIA Z3 COMPACT - prosim Vase skusenosti Editováno: 18. Březen 2016, autor: JohnTrex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Existuje: http://www.mirrorlink.com/phones Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 18. Březen 2016 Sdílet Vloženo 18. Březen 2016 Dik, za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieCh Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 Sony Z3, dokud stojím, tak jakž takž funguje, po rozjezdu se vypne, už jsem to tu někde psal. Charlie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinLC87 Vloženo 20. Březen 2016 Sdílet Vloženo 20. Březen 2016 ahoj..taktiez mam sony xperia z1 compact..smartlinnk mi nefunguje, ale android auto mi ide pri stojacom aute, ako nahle sa pohnem, tak vypise hlasku, ze za jazdy sa neda pouzivat..viete nieco poradit, kde moze byt chyba, dakujem pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnTrex Vloženo 21. Březen 2016 Sdílet Vloženo 21. Březen 2016 Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IAczech Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Dobrý den potřeboval bych radu... Zakoupil jsem FABII III rok výroby 2016. Mám MT LG G3, musím uznat že aplikace Android auto běhá přes BOLERO perfektně... Ale štve mě jedna věc, nevím jak mám napojit SMARGATE a spustit aplikace od Škody auto (např. Performance, MFA Pro atd).. Když pustím aplikaci v mobilu tak ta po mě chce připojení přes WIFI, ale nevím jak se mám na auto připojit nebo WIFI aktivovat v autě Přitom SMARTGATE by měl být v packetu Paket Style Multimedia Plus. Který jsem zakoupil také. V menu BOLERA není žádná ikonka SMARTGATE nebo jiný odkaz. A ani jsem nikde nenašel návod jak se připojit. Budu rád za každou radu děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Na MT aktivovat WiFi, vyhledat sit auta a prihlasit se k ni. Heslo je VIN tveho vozu. Thats all. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IAczech Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Děkuji za info... Jsem defo, to mě nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 25. Březen 2016 Sdílet Vloženo 25. Březen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Březen 2016 Sdílet Vloženo 27. Březen 2016 http://forum.skodahome.cz/topic/133252-maverickova-oiii-cn/?p=2146374 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Dobrý den, mám novou firemní fabii ve vybave Style s radiem bolero. Bohužel tam nikde nemůžu najit funkci Smartlink, takže predpokládám že není aktivovaná. Lze aktivovat nějak přes šikovného kodéra? V servisu o tomto nic moc neví a pletou páté přes deváté. Díky moc za radu Editováno: 26. Duben 2016, autor: Hellou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Není to jenom o kódování, ja tam navíc i nějaký HW. http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/smartgate-fabia-iii-6v0063218x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Smartlink je SW pro zrcadlení mobilu na radiu a je nutné ho koupit u škody. To co napsal Laddis je odkaz na Smargate a to je HW na získávání dat z auta. Neplést si pojmy. Editováno: 26. Duben 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) právě v servisu mi nedokázali na toto spolehlivě odpovědet a tvrdili, že tento paket obsahuje pouze Smartgate (funkce wifi a data z CAN busu do telefonu)... což je funkce o kterou mi nejde. Tak nějak ale předpokládám, že při zakoupení tohoto HW se spolu s tím aktivuje i Smartlink. Ale bohužel to nevím jistě a ani oni ne mpiotrovsky:bezva, takže v servisu prostě chtít aktivovat Smartlink a na Smartgate se "vyprdnout" Editováno: 26. Duben 2016, autor: Hellou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 Doteď jsem si myslel, že se Smartlink přejmenoval na Smartgate. Zase jsem o něco chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Duben 2016 Sdílet Vloženo 26. Duben 2016 (editace) Hellou. Zkus na mobilu v autě najít wifi auta. Ale napřed si stáhni apku. Třeba se ti ta sranda bude líbit. Já ji nemám, stačí mi data z OBD. A Smartlink - dříve samotný Mirrorlink je SW přímo jen v radiu. A ten patlá LG v Polsku teda aspoň můj swing Editováno: 26. Duben 2016, autor: mpiotrovsky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Wifi v autě nemám, ale to mi moc nevadí Jinak bohužel ve firmě máme více nových fabií v té samé konfiguraci jak já a všichni by chtěli aktivovat SmartLink. Bohužel vyjádření z helpdesku:"Bohužel Vás musím zklamat, ale dodatečná aktivace funkce SmartLink u vozu ŠKODA Fabia není technicky možná. Pokud jste siSmartLink nepřidal při objednávce vozu, infotainment Bolero jej v základu neobsahuje a bohužel u tohoto vozu není možnostaktivace ex post." Přijde mi to jako nesmysl. U Octavií to jde a u Fabii ne, přitom jde o stejné jednotky a žádné tahání kabelů nebo něco tak by se tedy nekonalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Wifi v autě nemám, ale to mi moc nevadí Jinak bohužel ve firmě máme více nových fabií v té samé konfiguraci jak já a všichni by chtěli aktivovat SmartLink. Proč? Je to funkce k ničemu jelikož s ní funguje jen minimum telefonů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Skusal som to zatial na roznych telefonoch a rozchodil som to na kazdom. Aj Apple CarPlay a aj Android Auto. To ze SK a CR neni ofiko podorovany neznamena, ze to nepojde. Mirrorlink je ina vec, to nefungovalo ani mne na telefonoch kde je oficialna podpora od vyrobcu ze to ide. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Proč? Je to funkce k ničemu jelikož s ní funguje jen minimum telefonů. Android Auto je celkem šikovné a na firmě mají všeci telefony buď apple nebo novější telefony s androidem 5. Takže by vše mělo fungovat, respektive na pár oktavkách to jede bez problému. Jde hlavně o google navigaci, předplatné google music a předpoklad vícero aplikací do budoucna (waze apod.). Má to takový veliký display a jde na tom zobrazovat tak maximálně rádio atd. To tam mohl být základní infotaiment a funkčnost by byla víceméně stejná. Jen pro informaci: jak se zdá, tak ti, kteří mají číslo zařízení Bolera končící na A, tak jim nepůjde aktivovat SmartLink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel_cz Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Jenže telefon s Androidem 5 nic neznamená. Také mám Android 5 a Android Auto mi nefunguje, ani MirrorLink. Je to navázané na konkrétní typ mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Pavel_cz: Aky mas mobil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Termiter Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Android auto by fungovat mělo. Ano, občas mám problém s připojením, pak ale stačí zavřít všechny aplikace a znovu to zkusit. A nebo to zkus připojit hned po restartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellou Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 S Galaxy S5 jsem to v Octavii zkoušel a funguje to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.