libelius Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 (editace) Ahojte, nenasiel som ziadne podobne tema, stretli ste sa uz niekto s netesným motorcekom ostrekovaca? pripadne ako sa to riesili, okrem vymenou za druhy, alebo ako rozobrat ten motorcek ako to ide Editováno: 6. Červen 2015, autor: libelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Červen 2015 Sdílet Vloženo 6. Červen 2015 Stretli a vždy to skončilo výmenou za nový .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 u mně taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 9. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 a co tam presne tecie, ak to mal niekto rozobrane, ja mal som ho cely vonku a ziaden naznak poskodenia, praskliny alebo inej poruchy, a tiez to nerobi vzdy, niekedy kvapka inokedy nie, ale tusim väcsinou ked je moc teplo alebo ked je nadrzka plna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 ak ti to tečie,keď doplníš nádržku doplna,tak bude poškodená nádržka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libelius Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 nadrzka je v poriadku, ak si pozries fotky je jasne vidiet kde je kvapka vody, a tam sa nema ako dostat z nadrzky, a keby je nadrzka zla tak by to tieklo furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 pozeral som to cez mobil ... ...a musíš vkladať tie fotky ako sa majú,nechce sa mi točiť ntb na kant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.