kosumberak Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ahoj, mám fabii 1.4 tdi a nedávno mi začalo zlobit to, že když vyřazuji, tak se občas řadící páka vrácí do takové divné polohy na neutral, kdy se celá klepe a jde to slyšet i ven z auta.. stačí do ní trochu ťuknout a je to v pohodě.. nepomůže vyšlápnout spojku..prostě do ní musim strčit aby se hnula o kousek a přestala drnčet.. Pokud celý pohyb řazení dělám rukou, tak se to nestane.. dělá to jen když ji nechám aby se na neutral vrátila sama.. nedělá to pořád..jen občas.. Nemá někdo nápad, čím by to mohlo být? Jeden pán, co dělá auta, povídal že by to mohlo být spojkou... Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Ahoj tak to nevím s tou spojkou. Já osobně bych zkusil nově seřídit táhla řazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosumberak Vloženo 7. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Zkoušel sem to nasimulovat tím, že do ní budu jen žďuchat a docela se mi to podařilo a natočil sem to na video (zvuk je u videa důležitý).. hlavně se nesmějte, že z páky dělám fackovacího panáka :-) jinak toto to přesně dělá, když vyřazuji z rychlostí..někdy víc hlasitě, někdy méně... video - https://www.youtube.com/watch?v=j9QTOKxbFbM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 7. Červen 2015 Sdílet Vloženo 7. Červen 2015 Jj spojkou to nebude. Zkontroloval bych ty lanovody, hlavně jejich uložení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza HL Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 Sice asi pozdě, ale třeba se to eště někomu bude hodit. Měl sem to samé a dnes sem to vyřešil. Stačil přitáhnout lanovod řazení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perf.Turbo Fabia Vloženo 13. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2016 a kde sa nachdza ? pod autom alebo pod manzetou radi.paky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza HL Vloženo 14. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2016 sou tam 2 a uchyceny na skříň převodovky, u fabie 1.9tdi 74kw je tam dobrej přístup z vrchu. mě ty zmíněný vybrace dělal ten co je blíž k motoru (pohyb řadící pákou do stran) (obrázek je asi z octavie ale vypadá to stejně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perf.Turbo Fabia Vloženo 22. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2016 no myslel som si to ze to bude presne to ...nebol som si na stopro isty ...dik pozriem a uvidim ci sa da nieco stym robit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.