Petr-K Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dobrý den. Mám prosbu. Potřeboval bych pomoct s identifikací některých částí mojí Fabie I. Je ve výbavě Excellent. Import z Německa. 1. Co je to červené tlačítko nad rádiem (a nemyslím ten výstražný trojúhelník) 2. Malá černá krabička u okna 3. a na třetím obrázku je kablík který nejspíše vede od té černé krabičky. Potřeboval bych vědět kam patří a jestli není možné že jeho odpojením mi přestala fungovat klimatizace. Děkuji za jakoukoliv pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 to tlačidlo niekto dorábal, vyskúšaj na čo je alebo pozri kam idú káble... tá krabička je GPS anténa a ten kábel je z nej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 s klimatizací to určitě nesouvisí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr-K Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Díky za odpověď. To červené tlačítko když zapnu, tak se rozsvítí a někdy začne něco na pár sekund vrčet v motoru ale sahara to není. Je mi divný k čemu by tam byla GPS anténa. Když jsem to koupil, byl tam držák na velmi starou Nokii telefon a ani jinou navigaci to nemá. Myslel jsem, jestli to není spíš teploměr. Na druhé straně palubky je totiž ještě jedna taková krabička ale tentokrát není přilepená na palubce ale na skle. Proto mě napadlo jestli to není hlídání teploty interiéru pro klimatizaci. Ale rád si nechám poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Opravdu to vypadá na tu GPS. Normálka bych vše odstranil. Vypojil a vytahal kabeláž. Nemáš na tom co pokazit. Osobně bych anténu GPS na palubovce určitě neměl. Je to škaredé a nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 A nebylo to firemní auto? Proto GPS a červený tlačítko na přepíníní jízd soukromě/služebně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr-K Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 A nebylo to firemní auto? Proto GPS a červený tlačítko na přepíníní jízd soukromě/služebně To mě nenapadlo. Až budem dávat dohromady tu klímu, tak kouknu kam vedou ty kabely. Díky za nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.