Powa Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 (editace) https://www.automultimedia.cz/cz/shop/senzory-deste-a-svetla-4/oem-5q0955547c-destovy-senzor-svetla-pro/#prettyPhoto Nemáte někdo zkušenosti s indexem C ? Chytám se na výměnu mají i B verzi tak váhami kterou objednat. Editováno: 29. Březen 2020, autor: Powa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 25. Září 2020 Sdílet Vloženo 25. Září 2020 (editace) celkom zaujimavy clanok: https://www.skoda-storyboard.com/cs/inovace-cs/jak-to-funguje-kdyz-se-svetla-sama-prepinaji/?fbclid=IwAR2JoLfhWkBgu0fWEiEGFU1P_r2lRu4cRkFNEaB9X6q8TMn3ZgHNJdfoxc0 Editováno: 25. Září 2020, autor: ilmirec edit link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Ak niekto zvazuje prerabku na dazdovy a ma automaticku klimu, nasiel som nahodou senzory https://www.sbazar.cz/jirkamb/detail/130064376-senzor-deste-skoda-octavia-iii-5e0-lift-5q0955547b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filko Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 To bude asi čína z ali za 700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 1. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2021 Dá se to nějak poznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanynecek Vloženo 25. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 Chlapy nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady nevíte jaký gel patří pod jaký senzor jsou dva typy gelů jeden je 8U0955609 a druhý je 7N0955609 jaký je mezi nimi rozdíl mám senzor 8U0955559 a n vím jaký koupit když se ten gel poškodí díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinMB.76 Vloženo 26. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2023 Do Fabie3 by mělo být 8U0955609... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanynecek Vloženo 29. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2023 Díky už jsem objednal a došlo mi čidlo má na sobě lepivou plochu musím mezi sklo a čidlo dávat i tu gelovou podložku nebo ta už tam nemusí přijít díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 30. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2023 Pokud je už gel na koupeném senzoru, tak není třeba dávat další, pokud je senzor bez gelové podložky, je třeba ji dokoupit a přilepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna Jakou máte zkušenost s poslední verzi čidla? Funguje vám to ok, nebo pořád spíš chaoticky? Mám to v Polu dodělané, dával jsem použitou poslední verzi origo čidla z FIII 5Q0 955 547 A. A vnímám dost velkou provázanost s rychlostí, respektive není to plynulé, do 60 to stírá málo, nad 60 zase více. Občas to jede i na skoro suchém skle, ale když vyjedu a mám na skle steklé provazy vody, tak to nesetře ani když už jedu víc jak 40 a musím ručně. Dá se to ještě nějak poladit nebo je to vadné čidlo, případně je to prostě vlastnost. Jako na SII to taky funguje všelijak, ale tady mi to občas přijde extremní, že už fakt nic nevidím a stěrače nic. Na Tiguanu 2019 to funguje ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maluch Vloženo 30. Listopadu Sdílet Vloženo 30. Listopadu Mám dotaz. Lze dešťový senzor nakódovat na jednotce 2Q0937089A? VCDS píše Tato položka nepodporuje kódování. Jedná se o Fabii Combi Style MR 2019. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Listopadu Sdílet Vloženo 30. Listopadu Ide, je to presunute do adaptacii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.