Přejít na obsah

hasa3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hasa3

  1. Myslíš ten jeho aktivátor? Ještě jsem s ním nepracoval, jen vím, že umí odemykat FEC kódy. Zvládá i odstranění ochrany komponent?
  2. A fungují na C řadu i různé “nástroje”, co jsou různě na internetu pro MIB2 Standard? Abych nemusel kvůli aktivaci do servisu..
  3. Já bych rád měl i DAB+, protože v mé oblasti je pokrytí kvalitní a kvalita zvuku je úplně jinde než FM. Navigace by byla fajn, ale v klidu by mi stačily přes Carplay Google mapy..
  4. Ahoj, aktuálně mám ve své Fabii Bolero MIB1, takže pouze MirrorLink, bez kamery, bez DAB (myslím, že je to 819). Mám možnost za rozumnou cenu koupit jednotku na Bolero 842C, tedy z Octavie s MIB2.5. Moje otázka zní, jestli si bude tato jednotka rozumět bez nějakých rozsáhlých úprav s továrním displejem, protože do téhle generace se montovaly pouze MIB2. Díky za odpovědi a rady.
  5. A da se ta ochrana obejit i bez navstevy servisu? Uplne stejne mi zelena Bolero na me Fabii 2014, tak si mozna koupim rovnou i jednotku s Amundsenem a doma mam jen kabel s VCDS..
  6. Byl jsem zvyklý ze Superba, kde byly automatické stěrače, že se asi po 30 vteřinách automaticky zapnuly i světla. Na rádiu tam ty možnosti nemám
  7. Ahoj, mám F3 bez dešťového senzoru, ale se světelným snímačem (automatické přepínání světel). Je možné nějak nakódovat, aby se při spuštění stěračů automaticky zapnuly potkávací světla tak, jak se to děje s automatickými stěrači?
×
×
  • Vytvořit nový...