tomson1 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Všiml jsem si,že se mi na plastech vytvořily takové světlé místa,kde je ten plast zesílen pro uchycení zevnitř. Máte to někdo taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 a na ktorych konkretnych miestach to vidis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 o kterých plastech přesně mluvíš a jakou máš barvu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 (editace) kryty /a/ sloupků,sedadel atd. Jsou to takové svělejší místa. Mám Ivory,tedy tu světlou Editováno: 17. Září 2006, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Mám čierny interiér a zatiaľ nič podobné nepozorujem. Aké staré je tvoje auto a koľko má najazdených km? Inak zatiaľ mi napadajú len 2 vysvetlenia. Buď je to nejaký prach, čo sa práve tam usádza (nejaká statická elektrina môže pôsobiť v mieste úchytu inak) alebo je ten plast namáhaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Tak tohle je plast jako od vietnamců a i ty by se za něj styděli. No já si myslím, že je tam jasně vidět ten bod spoje - žádné namáhání, žádný prach. Prostě svařené jako na domací lince. Simply clever - tak nějak to píšou. Smůla je, že čím ty plasty budou starší tím to bude zřetelnější.... Ještě, že to mám v černém jinak bych se asi už opravdu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 17. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2006 (editace) Bude to tak,jak píše Ferda. Měnil jsem plast na A sloupku. Je to 2dny a je to tam taky. muselo už to být jako nové,jen jsem si toho nevšim. Editováno: 17. Září 2006, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvak Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ja mam auto skoro uz dva roky a vsetko v poriadku, interier mam cierny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 ja teda ne ty fotce nic nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 občas to na některých je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 20. Září 2006 Sdílet Vloženo 20. Září 2006 Ja mám teda obloženie A-stĺpika v pohode a už som to mal niekoľko krát dole a zase hore. Asi to bude fakt vada len niektorých plastov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Zjistil jsem zajímavou věc od dvou kolegů, kteří mají také OII: mají ujeto cca 30000 km a mají stejný zvyk jako já, a sice že si při jízdě pokládají levou ruku na plast na hraně levých dveří u okna a oba tam mají od loktu vymáčnutou prohlubeň! Trochu mě to zaráží, že by byla tak měkká výplň pod tím plastem? Hodlají to reklamovat v rámci záruky, jsem zvědav jestli to není nějaká typická bolest OII, nebo jestli náhodou nemají auto ze stejné série. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Zjistil jsem zajímavou věc od dvou kolegů, kteří mají také OII: mají ujeto cca 30000 km a mají stejný zvyk jako já, a sice že si při jízdě pokládají levou ruku na plast na hraně levých dveří u okna a oba tam mají od loktu vymáčnutou prohlubeň! Trochu mě to zaráží, že by byla tak měkká výplň pod tím plastem? Hodlají to reklamovat v rámci záruky, jsem zvědav jestli to není nějaká typická bolest OII, nebo jestli náhodou nemají auto ze stejné série. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti? Už som to mal možnosť vidieť - normálne sa na tom tapacíre vytvorí také mäkké miesto, tá horná vrstva sa oddelí od spodnej a vytvorí sa taká kvázi bublina. Vyriešilo sa to na kulanciu, auto bolo už po záruke - bola to jedna z prvých O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlik Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Brumla: Nejspíš to bude jedna z dalších závad která se ukáže až časem. Škoda že jsem to nenafotil, u kamaráda se to stalo po 30 000 km, najednou se na tom plastu začaly dělat bubliny, nakonec z toho byla 1 cm bublina a ta praskla.. Opravdu na to nebyl pekný pohled, naštěstí v servise nedělali žádbé problémy a už je to vyměněné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 Áno, hornú časť dverí tvorí šedá pena potiahnutá povrchovou čiernou vrstvou. Takže je to mäkké. Rovnako je tvorený aj povrch prístrojovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Byrto Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 mne je ten matroš na dotyk velmi prijemny co je na palubke v o2 ale budte radi ze nemate korejske auto korejcania maju ine normy na plast a tie ich sa uuuplne deformuju a krutia - napr. kia sephia co ma palubovku tak v zime sa stlaca - schovava pod sklo a v lete je zasa nafucana asi 20% nad celknym sklom je to sila vidiet to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 9. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 To snad není možný,takový zmetek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 9. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2006 V dnešní době je možné vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.