Přejít na obsah

Auto plave

kuen

Doporučené příspěvky

Zdravím, mam fabku 1,4 44kw r.v. 2000. Auto sa sprava nekontrolovatelne pri rychlostiach okolo 100km/h pri prejazdoch cez hrbolatejší povrch.

Menene mam predne silenbloky,napravnicu, stabilizator atd...Akonahle prejdem cez hrbolatu cestu auto mi neuveritelne plave na ceste a hadže z jednej strany na druhu.Ako keby predok isiel inym smerom ako zadok auta. Prosim o radu. Ďakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nie mam stale letne.mam nejake tusenie ci sa mi nejako neposunula bud predna alebo zadna naprava.

Neviem ci to je nejako možne. predok drží a zadok lieta.

Zadek se nemá kam hnout je na pevno max. silenbloky ale to si psal že jsou ok, napadá mě už jen ohnutá zadní náprava ale to je tak na pořádnou díru a nebo ránu od někoho jinýho? ;)

Odkaz ke komentáři

nie nic, ziadny tuk do zadnej casti.Tk ze by predok? mam uz asi v predu vsetko menene, uz naozaj neviem.lenze volant nemam rovno, ale je pootoceny trocha do lava a auto trosicka taha do prava, to zacalo teraz robit asi pred hodinou a s brachom sme pozerali ako keby bola jedna z naprav posunuta, moze sa svojvolne posunut?

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

Zdravím, auto mi plave jen v rychlosti od okolo 120kmh do těch 130kmh, v zatáčkách mi přijde, že mi chvilkama ujíždí, prostě nedrží jak by mělo, při rychlosti 140 už celkem drží. Silentbloky jsou vyměněný před 2 týdny + geometrie. Dočetl jsem se tu, že pokud to dělá při určité rychlosti tak to jsou nevyvážený kola. Pak tu byli názory na tlumiče, měnil jsem pouze jeden narychlo, protože původní byl KO..a byl to levý vpředu, ostatní jsou originální. Najeto mám 150000. Na co bych se měl tedy zaměřit? Díky

Odkaz ke komentáři

Přezouvat se mi na zimní moc nechce, mám jen jedny plecháče :feve: . Nechával jsem je měnit v servisu. Trochu mě zaráží, že mi to předtím nedělalo, nebo jsem si toho ani nevšiml. Odstranili mi vibrování při brždění a teď se to zase vrátilo.. A to prý byli úplně v háji, říkali mi to ve dvou servisech. Ale taky jsem si dneska povšiml, že mi to v jednu chvíli neplavalo..to taky nechápu

Odkaz ke komentáři

Když jsem kupoval auto, mělo 160.000 km, celkem velmi citelně plavalo, hlavně to bylo znát při

intenzivním brždění. Měnil jsem na podvozku vše, ale pravděpodobně nejvíce pomohla výměna

všech tlumičů. Vyměňovat tlumiče pouze na jedné straně se každopádně nedoporučuje.

Jinak pokuď máš najeto 150.000 jsou tlumiče pouze držákem ramene. Nemá smysl ani chodit

na test (ten objeví pouze velký rozdíl mezi nimi, ale ne skutečný stav).

Odkaz ke komentáři

Těma tlumičema by to mohlo být, měněný nebyli a například u zadních tlumičů mi například už odpadává ta guma nebo co to je, teď nevím... A jsou nějáký, který by jste mi doporučili?

Sudetak: Já vím, že by se mělo měnit oba, ale z finančních důvodů to jinak nešlo..nemám tam ani origo :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...