gm10 Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 (editace) Dobrý den, auto je: Fabia I, Combi, r.v.2004, 1.2.HTP, 47kw. Prosím o radu: auto píše tyto závady- 16825 - system odvetrani nadrze objem chybne 35-00 - - 16514 - blok1-sonda1: elektr.chyba v obvodu 35-10 - - - Intermittent Máte někdo radu co to může být a jak to odstranit? . Editováno: 10. Červenec 2015, autor: gm10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 10. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2015 Zkus hadičky mezi odvětráním nádrže a klapkovým tělesem a vyměň lambda sondu před katalyzátorem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2015 tady je co píše VIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso Vloženo 5. leden 2016 Sdílet Vloženo 5. leden 2016 Prosim Ta a kde najdem tie hadicky medzi nadrzou a klapkovym teles ako sa k nim dostanem? su len nasunute ci subtam aj nejake spony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 Ahoj. Taky se zeptám. Na vánoce jsem tankoval ale nějak divně v nádrži byla asi půlka ale pistole vypnula snad po 30 litrech. Ručička začala padat až po více než 200km a po ujetí 100 km se rozsvítila kontrolka motoru. Motor jel normálně tak jsem to neřešil ale teď v sobotu na dálnici koukám že už nesvítí. Je možný že sama zhasne? Nebo už jí to nebavilo posílat mě na diagnostiku. V létě taky svítila a dignostika načetla vynechání vstřikovače ale jezdilo to taky normàlně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. leden 2016 Sdílet Vloženo 12. leden 2016 to že zhasla, znamená že se jedná o sporadickou závadu, která se zatím neopakovala, nicméně v paměti ŘJ bude stále zapsána Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.