Publikováno Červenec 13, 201510 r Při vypnutí zapalování dojde k cuknutí stěračů (jen takový impulz), dělá to taky někomu, nebo se s tím někdo setkal? osobně nevidím jediný důvod proč by to mělo dělat, díky za reakce
Červenec 13, 201510 r Ano prejavuje sa to aj umna. MR2015 ambition. Ale zase moje stierace su umiestnene pekne nizko. Niekto sa tu stazoval ze ich ma vysoko.
Červenec 13, 201510 r Hele to cuknuti je popsano v navodu(strana 81) dochazi ke střídání klidovych poloh snižuje se tím opotřebení. Nebude to vono?
Červenec 13, 201510 r Autor děkuju za reakce, návod jsem četl při čekání na dodání auta od objednání, ale tohle jsem si nezapamatoval, omlouvám se za možná zbytečné téma, díky
Červenec 13, 201510 r No čeče nevim s O2 jsem jezdil a niceho jsem si nevsimnul, a tohodle jsem si vsimnul az u O3 az jsem se toho leknul a sel to reklamovat , jinak ano u O3 je to standartni vec, takze neni ceho se bat. Jen u me prvni O3 jsem mel i po zaparkovani pravy sterac ve viditelnym poli, musel jsem ho prestavit. U druhe O3 je to v poho. A je taky mozny ze u O2 jsem si toho nevsimnul jelikoz se toto chovani delo mimo viditelnou cast.
Červenec 13, 201510 r No vidíš, ale je to tak, mně to na OII funguje. A je to viditelné i slyšitelné. Ovšem logika tohoto jevu je poněkud odlišná od OIII. Dokonce se liší u předfaceliftu a faceliftu.
Červenec 14, 201510 r Přesně, funce byl i na OII. Pomatuju si, že na to pár spolujezdců ragovalo, dozatem "Co to bylo?".... taže nazívat tuhle funci "Jevem" je víc než trefné.... Zda to je k něčemu, či ne... to ale těžko říct.....
Červenec 14, 201510 r Že by placebo? Ale ono se to v tom manuálu dobře vyjímá - další funkce bez příplatku. FII to nemá a ty flat stěrače vydrží zhruba stejně, jako na OII.
Červenec 14, 201510 r A taky je možný, že to je konstrukční chyba té jednotky prodaná jako přednost :-)
Červenec 18, 201510 r Tak nevím jak u vás, ale na naší služební Yetině tímto dojde k uvolnění stěstěraču a rukou je posuneš do polohy kdy jdou odlkopit. Upraveno Červenec 18, 201510 r od martikk
Červenec 18, 201510 r To ovšem neděláte dobře, na to existuje tzv. servisní poloha stěračů. Která se ovšem spouští předepsaným způsobem, viz manuál. To, o čem se tady doteď psalo, s ní ovšem nemá vůbec nic společného!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.