Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při vypnutí zapalování dojde k cuknutí stěračů (jen takový impulz), dělá to taky někomu, nebo se s tím někdo setkal? osobně nevidím jediný důvod proč by to mělo dělat, díky za reakce

Ano prejavuje sa to aj umna. MR2015 ambition. Ale zase moje stierace su umiestnene pekne nizko. Niekto sa tu stazoval ze ich ma vysoko.

Hele to cuknuti je popsano v navodu(strana 81) dochazi ke střídání klidovych poloh snižuje se tím opotřebení. Nebude to vono?

mě to dělá i na O2

• Autor

děkuju za reakce, návod jsem četl při čekání na dodání auta od objednání, ale tohle jsem si nezapamatoval, omlouvám se za možná zbytečné téma, díky

Je to standardní funkce používaná u Octavií již od OII. Vysvětlení viz manuál:

post-32075-0-79003400-1436799430_thumb.j

No čeče nevim s O2 jsem jezdil a niceho jsem si nevsimnul, a tohodle jsem si vsimnul az u O3 az jsem se toho leknul a sel to reklamovat :),   jinak ano u O3 je to standartni vec, takze neni ceho se bat.

Jen u me prvni O3 jsem mel i po zaparkovani pravy sterac ve viditelnym poli, musel jsem ho prestavit. U druhe O3 je to v poho. A je taky mozny ze u O2 jsem si toho nevsimnul jelikoz se toto chovani delo mimo viditelnou cast.

No vidíš, ale je to tak, mně to na OII funguje. A je to viditelné i slyšitelné. Ovšem logika tohoto jevu je poněkud odlišná od OIII. Dokonce se liší u předfaceliftu a faceliftu.

Přesně, funce byl i na OII. Pomatuju si, že na to pár spolujezdců ragovalo, dozatem "Co to bylo?".... taže nazívat tuhle funci "Jevem" je víc než trefné.... 

Zda to je k něčemu, či ne... to ale těžko říct..... :kol-32:

Že by placebo? Ale ono se to v tom manuálu dobře vyjímá - další funkce bez příplatku. FII to nemá a ty flat stěrače vydrží zhruba stejně, jako na OII.

A taky je možný, že to je konstrukční chyba té jednotky prodaná jako přednost :-)

Tak nevím jak u vás, ale na naší služební Yetině tímto dojde k uvolnění stěstěraču a rukou je posuneš do polohy kdy jdou odlkopit.

Upraveno od martikk

To je normální....

To ovšem neděláte dobře, na to existuje tzv. servisní poloha stěračů. Která se ovšem spouští předepsaným způsobem, viz manuál. To, o čem se tady doteď psalo, s ní ovšem nemá vůbec nic společného!

To je pravda. Nicméně to funguje i Audi.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.