Kuban3c Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 (editace) Poradi niekto kde kupim uhliky pre ventilator klimy rozobral som ho kotvu som prerovnal na sustruhu ale uhliky neviem nikde poriesit Editováno: 4. Srpen 2014, autor: Kuban3c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 V mototechne. Kdyz budou malinko vetsi tak je zbrousis. Udelal jsem to tez. Ale motor se neroztocil i kotvu prerovnal po pripojeni na baterku zacli horet draty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 4. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2014 To DDylan: chybu tlakového spínače Ti může způsobit i nedostatek média. A v 99% případech je to tak. Čili především zajet na výměnu/doplnění klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DDylan Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Medium tam mam naplněný už asi přes tyden a stale nic :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 V tom případě vyměnit tlakový spínač. Celkově je klima hodně jednoduchá. Předpokládám, že venkovní teplotu Ti maxík ukazuje dobře.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Pak už by to mohla být jen prokluzující klimaspojka, ale méně pravděpodobné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 Ahoj kluci, Mam takovy dotaz nesla mi klimatizace tak sem dojel na napusteny a byla uplne prazdna nechal sem ji napustit a klima strejne nesla docetl jsem se nekde na forech ze mam rozpojit ten zeleny kabel co jde od motoru a pripojit k baterii a klimatizace zacala chodit. Muj dotaz zni kde muze byt chyba ? Nekde nejake relatko ci pojistka ? Nebo kam vede ten zeleny kabel ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 17. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2015 Nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Připojovat napřímo kabel k akumulátoru je holý nesmysl a jakýkoli elektrikář by mu urazil pazoury. Tím asi někdo laicky zkoušel, jestli spíná klimaspojka, ale neuvědomil si následky, které by mohly skončit i požárem Na takové hraní doporučuji koupit autíčko na vysílačku, a ne Superba Takže, 90% chyb na klimatizaci by měla odhalit diagnostika. K někomu zajeď, ať Ti načte chyby. Stačí sem napsat chybové kody a zkusíme odhalit Pokud máš motor 2,5 TDI, zkontroluj nejdříve klínový řemen na klimačerpadlo (je to ten nejmenší nejvíc vpředu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rostakd Vloženo 18. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2015 Klimatizace funguje remenem to neni problem je ze nesepne el mag spojka jen kdyz k tomu konektoru privedu +12v. Diagnostiku mam je bez chyby. Ptam se jestli to ma nekde pojistku nebo relatko ci kam vede ten zeleny kabel dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Tak mam podobny problem jako kokyn. Odejdu z auta vse cajk. Pridu do auta a zmizela teplota z climatronicu a klima nechladi. Jak si to kokyne vyresil ? Teplotu na maxidotu ukazuje na climatroni ne. Kde se nachazi cidlo klimy? A nemate pripadne kod dilu ci primo odkaz na dane cidlo? Prikladam foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4ni Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 (editace) Nesetkal se někdo s problémem nefunkční levé sahary? Klima mi jede, jen nechladí tak jak by měla. Případně prosím i postup jak se k té sahaře dostat, zda je potřeba sundat celý předek nebo to lze nějak jednodušeji. Díky Editováno: 5. Srpen 2015, autor: C4ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jj minuly tyden sem ten vetrak menil stal 930kc. Predek dolu nemusi jen sundat kryt serva odpojit kabel. Ja kabel urezal. Pakje jedenkrizovy srou na vetraku a pak jen vypacit z trojnozky a je to prace na 30min a i debil jak ja to zvladl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 5. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2015 Jinak najednou se mi to uz rozjelo samo od sebe tak snad to bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
C4ni Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 super díky za info :-D poměřím jestli do toho jde vůbec proud a kdyžtak to též vyměním 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 6. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2015 Tak zase to same. Prijde mi ze kdyz je auto na slunku dlouho tak to nefrci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Chlapi nevíte čím to je? Nechladi mi klima. Větráky u chladiče jedou, chladivo naplněný a přesto nejde. Je to Superb 1 rv. 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 (editace) Co elektroinstalace nebo kompresor. Editováno: 7. Srpen 2015, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Čau lidi mám problém s klimatizací. Všechny větráky běží klima doplněna ale kompresor nesepne. Když jsme zkoušeli napojit jiný kompresor tak taky nesepnul. Máte nápad čím by to mohlo být? Nějaké čidlo tlaku či něco jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Ty voe začnou mega vedra a taky mě začala trápit klima, myslel jsem že dneska zdechnu. Za prvé mi to uplně dobře neukazuje teplotu, ukazuje třeba o 10 stupňů míň. Když nastartuju, chladí krásně a třeba po 30 minutách to začne blbnout, přijde mi, že se přestává točit přední větrák, jak se občas sepne sahara, když je velký vedro, tak teď to hučení nejdřív slyšim a po čase najednou nehučí, nebyl dnes čas do toho šťourat, musel jsem na noční. je možný aby sahara chvilku šla a pak se najednou vypla a ani při zastavení se nerozjede, jak to začně blbnout, tak pak klimuju jen ve vyžších otáčkách a slyšim někde okolo volantu, jak tam něco spíná a zase vypíná a přesně v návaznosti toho cvaknutí to začne nebo přestane chladit. Diag bude až v týdnu, ale za každou radu budu rád, je to strašný bez klimy v tomhle vedru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Me to rikej ja jel 200km ze zoo v 36 bez klimy s otevrenyma oknama:D mozna ten vetrak klimy a mozna i to prehrivani.akorat me to teplotu bud neukazuje vubec nebo ukazuje dobre. Dnes sem doplnil a vycistil klimu tak jede a klimuje na 100procent akorat nevim jestli to zitra zase nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 7. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2015 Pánové měl bych otázku. Kolik vám jde z prostředniho vydechu stupnu takhle kdyz je venku 34°C treba pokud auto stoji na volnobeh. Behem jizdy teplo malinko jeste klesa. Pri teplote nastavene na : 22 21 20 19 18 LO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Tomu nejak nerozumim ale muzu ti rict ze nezsem doplnil klimu tak sel z vydechu z pribyvajicim casem na slunku vic a vic teply vzduch. Ted chladi porad stejne. Takze kdyzdam low tak jde ledovy vzduch oproti 35 stupnum venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Jasný ledovy vzduch pude ale kolik stupnu. Zda to nekdo meril teplomerem. Mam problem vychladit cerny auto. Kdyz d lo tak se jizdou dostanu na nejakych 5 az 4.5 stupne na volnobehu na 7. Jeste tak 4dny zpet jsem se na volnobehu dostal na 2.7. Ventilotory jedou oba visko a elektrickej mam novy. Chladic cistej vypranej. Kompletne pretesnena klima vsechny o krouzky. Novy vysousec a ta tryska. Jeste otazka kdyz se povoli ty cepicky na tech plnici ventilkach tak neco malo zasici az skoro jeden ventilek uletel ale když tam nastrikaam jarovou vodu tak zadne bublinky teda na jednom cca tak po minute je vidite miniautrni bublinka. V pondeli se to veze do skodvky na vymenu vyntilku a naplneni tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2015 Zajimave merit teplomerem me nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.