Přejít na obsah

DDylan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli DDylan

  • Narozeniny 26.8.1985

Oznámení DDylan

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Medium tam mam naplněný už asi přes tyden a stale nic :-(
  2. Ahoj ....tak auto bylo na diagnostice a napsala chyba:tlakoví spínač...Ted se chci zeptat pokud budu měnit ten spinač je potřeba klimu vypustit???nebo nemusí?? děkuji za odpovědi
  3. Tak jsem dnes zkoušel ventilator jak si psal přes baterku a v pohode se roztočil ...kostra jde jen tedy jsem připojil + kabel a roztočil se...zkoušel jsem i když byl zapnuty ventilator přes baterku zapnout klimu beze změny nekolisali otačky ani nefoukal studeny vzduch...Tak tedy budu muset auto objednat na VAG a uvidí se.Každopadně vám dam vědet o dalším pokroku :-)
  4. Děkuji už jsem to napravil :-)
  5. Co to je??? podle meho tlakovi spinač klimi
  6. ahoj ... Mam podobný problém..Nějaky čas jsem klimu nepoužival v těchto vedrech jsem ji zapnul,ale nic nefunguje.Dal jsem auto znamemu ,že mi ji jen klimu napusti.Napustil mi ji ,ale klima stale neběží nejde vyntylator ani neklesnou otačky.Bylo mi řečeno at auto dam na diagnostiku a uvidíse.přijel jsem domu a zkusil googlovat jestli nejsou nějake rady a typy než budu cpat další a další prachy do auta.Co jsem našel že to muže byt jak už tady byla řeč o tlakovém spinači klimi.Vubec netuším kde by se mohl nachazet a tak jsem hledal po systemu klimatyzace a našel jsem čídlo na levé straně u chladiče vedou k němu 4kabeli.Po odepnuti kontaktu jsem se zděsil extra zaoxidovane.Tak jsem tedy oxidaci dostal pryč pořadne prostřikal kontakt sprejem zapojil zpět a bohužel klima nesepnula .Mužete mi tedy poradit kdybych chtěl vyměnit ten tlakoví spinač budu muset klimu vypustit???
×
×
  • Vytvořit nový...