Říjen 14, 20177 r @Maverick doslova sme sa nepochopili... v nudzi sa to ako offline da pouzit... mozno som sa zle vyjadril... su tam neake obmedzenia, ktore sa daju aj tak obist no :-) napr si cez pc vytvoris aku chces trasu a posles ju do mobilu a podla nej ta bude navigovat... s tym hlasom som to neskusal, len som niekde cital, ze pri offline hlas nejde.
Říjen 14, 20177 r před 12 hodinami, Patrik1971 napsal: Super..nasiel som..stiahnute..skusim vyskusat...premavku neriesim...dolezite je najst a orientovat sa v cudzom prostredi. Takze ide to iba jednorazovo...naviguje a aj rozprava,ale ak zastavim a chcem zadat novy ciel,bez internetu sa to sekne a doblba novy ciel vyhladava...ak na moment zapnem net,tak sa chyti a opat funguje.Robim nieco zle?
Říjen 14, 20177 r Neco ano. Ja takto offline navigoval v zahranici opakovane. Jen pro jistotu - puvodni trasu jsem vzdy dokoncil, resp. ukoncil navigaci a pak zadaval kompletne novy cil.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.