Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Barva trika. 12 členové hlasovali

1. 1. Varianta a barva.

• Varianta 1
      0
    • Varianta 2
      0
    • Varianta 3
      0
    • Varianta 4
      7
    • Barva 06
      0
    • Barva 16
      8

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Myslím že stějně bude druhé kolo.Bo jak ostatní uvidí jak nám to sekne,tak budou chtít též. :kol-28:

• Autor

No Jozzi tu treba psal ze ma zajem o dve trika ale velikosti nejak neupresnil a uz se tu neukazal. Tak ten bude nespise adept na druhe kolo :D

Ahoj.

ja bychom se objednal ale hlavně zaleži mi na tom jaka bude cena :)

Ja myslim  že kolega Jozzi mysli co vybrat 4XXL nebo 5XXL :D

:D :D

Chlapi tož do řiti. Jak je to s tím Jozzim ještě. Dneska mi psal i Jirka (Galvi) ještě.

Tak naposled kdo nemá nahlášené triko může napsat do dneška do 21h. Zajdu tam zítra ráno, stejně mi to moc dneska nevycházelo.

Poslední termín 10.8 do 21h !

• Autor

Psal jsem jozzimu sms at se tu ozve. Tak se uvidi.

• Autor

Tak mam tu vzkaz od jozziho bo je v rachote a prisel by tu az po 22 hod. Budu citovat original " Prosimte bo nevim jestli to stihnu tak chcu xxl, idealne 66x2 pres hrudnik, delka cca 80cm. "

Tak ráno jsem tam byl čekám na sms nacenění jednotlivých trik a celkovou finální cenu.

• Autor

Super a my pak budem cekat na tve cislo uctu .

Skvělé,ať to vyřídím ještě před dovčou. :kol-31:

Nápodobně  :kol-28:

To čekáš tak dlouho na sms? :D

Tak chlapi!

Cena trika (1ks) komplet i s výšivkama + s nějakou slevou co sem dohodnul je 350kč

Takže kdo chce nechť mi pošle peníze na č.ú.: 215017088/0300

Peníze poslat tak ať je mám v pondělí na účtě půjdu to totiž po noční hned objednávat tak , aby jsme to měli na sraz hotové mají toho hodně.

Zájemci: Karlos 61 , René 65 , Ondra16V , ASPIRE , Malta , filippatrik , Motaaa , Standa , mičurin , Galvi , TOMUS , BÁJA , jozzi.

Ten kdo mi peníze pošle ať mi tu napíše soukromou zprávu, jak peníze příjdou okamžitě potvrzuji příjem. Jinač mi do zprávy při posílání peněz na účet , vždy napište svojí přezdívku ať v tom mám pořádek. Díky lidi!

Prosím kdo triko nebude chtít ať mi napíše zprávu, že nemá zájem.

Upraveno od filippatrik

• Autor

Nadherna cena :kol-47:  SZ odeslana.

SZ taky odeslána ;)

Mám zájem na 100pro ;) 

Peníze jsem už poslal cena super 

Kačky připsány na Patrikův účet. :kol-21:

peníze poslány, SZ taky a a v příkazu pro platbu ve zprávě pro příjemce uveden můj nick

Supr, jsem rád, že se vám cena líbí tak snad se budou i líbit trika a nedostanu vynadané :D.

Na účet mrknu zítra večer a napíšu od koho příšlo :)

Jinač trika jsou od toho Adlera barva zelená 16 jak jsme odhlasovali a kdo rozumí trikům trochu tak sem objednal gramáž 200. Aby byly pevné a stály za něco.

Dokonce jsem ani netušil že třeba Adler dělá i vesty , softšejlové bundy atd. Třeba ještě někdy cosik spácháme.

Tak teď už jen vydržet. Jinač je třeba se teď přes víkend domluvit nna tom zářiovém srazu, kvůli toho ať mám volno a můžu vám to předat. Napsal jsem to na jizbu. :) Hlavně taky ať ji v pondělí můžu říct přesný termín do kdy to potřebuju.

Upraveno od filippatrik

Momentální kontrola účtu:

Peníze přijaty od Galvi , ASPIRE , BÁJA , Karlos 61 , René 65 , Motaaa.

Zítra překontroluju znova a doplním seznam. :)

Už se nemůžu dočkat  :kol-24:

Peníze dnes poslány ;)

Text k tomu nešel vložit tak máš Patriku na fb sz z jakého čísla účtu ti to příjde :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.