Jump to content

Trika Slezka Jizba

ASPIRE

Barva trika.  

12 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Tak a ted muzete hlasovat o barvu trik jakou by jsme si vybrali. Cenu a vse okolo nam rekne filippatrik

A prosim hlasovat hlavne ti kteri jezdi na nase srazy a maji zajem o tato trika.

Pokud by nekdo mel zajem o jinou barvu trika tak to napise zde a ja to dodam do ankety :)

post-51417-0-03105900-1437896247_thumb.j

post-51417-0-37884100-1437896247_thumb.j

Edited by ASPIRE
  • Pozitivní 2

No ja hlasoval za zelenou a ta zatim vyhrava coz jsem rad :) A kdo tam hlasoval na vic jsou asi nejaci anonymove a taky by spise brali zelenou. Je pravda ta svetle zelena k te skodovce nejak patri.

Jen by me pak zajimalo jak to bude s temi velikosti bo ja bych chtel nejspise 2 trika XXL a do mensich se nevlezu a jak znam nektere z nas tak tu velikost by asi meli jak nocni kosili :D

A co tak misto toho napisu hospody dat treba nazev kraje :) ?

• Pozitivní 1

No s tím nápisem mám taky problém.

Rozhodně na triku či polokošili by každý z nás měl mít svůj nick,

to abychom se na fotkách poznávali  :kol-138:,

pak by tam rozhodně měl být buď nápis ŠKODA nebo znak Škoda,

a jak říká Aspire nebyl by marný mor.slez. kraj.

Rozvržení bych viděl asi tak: prsa - vlevo či vpravo - nick + znak ( vedle sebe či nad sebou )

záda - nápis Škoda + kraj

Neumím malovat,tak to raději popíšu,možná někdo zdatnější tento návrh zpracuje a představí.

Pokud možno bych byl pro polokošili,bylo by to elegantnější. :kol-142:

• Pozitivní 1

Tak hoši ještě zítra vám uděláím jednu variantu kde dám pryč tu vlajku a moravskoslezský kraj (z rukávu) a napíšeme tam ŠkodaHome (ale zas bych ho třeba napsal jen na ten rukáv, ale už bych ho nedával jinde),

prakticky by to byla varianta 4 (kde by akorát z rukávu zmizela vlajka a kraj a vznikl by ŠkodaHome)

zítra toi hned ráno okolo 7h tu hodím teď už nejsem na svojem PC

:D je to s váma těžké :D

• Pozitivní 2

Pawouku 10.7 to půjdu nacenit, to vám tu hned napíšu co a jak a kolik a budu čekat na penízky, jak rychle mi je pošlete tak rychle to pak vyřídím a vyšije se to to už pak záleží na sousedovi.

A pak už vám to jen rozdám na srazu, nebo popřípadě kdyby to chtěl někdo hned tak by ani nebyl problém se domluvit a někde v okolí FM to předat.

Jelikož jste nedočkaví tak sem to zmastil u baby na pc: new varianta 4

post-56780-0-89841000-1438278036_thumb.j

post-56780-0-93270400-1438278037_thumb.p

post-56780-0-43392500-1438278039_thumb.p

post-56780-0-17654200-1438278041_thumb.p

• Pozitivní 2