libero Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 VAG BoBo,tady to máš priamo z tetky ELSY K demontáži stíracích lišt je třeba nastavit raménka stíračů do „servisní / zimní polohy“. Servisní / zimní poloha se aktivuje do 10 sekund po vypnutí zapalování přepnutím páčky stíračů do polohy „jednorázové setření“. Více informací → Návod k obsluze Octavia II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 5. leden 2012 Sdílet Vloženo 5. leden 2012 Tak je povolím, udělám to podle toho Tvého návodu, dám je tam kde mají být v té servisni poloze a dotáhnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 pozor!!...asi sme sa VAG BoBo nepochopili ..servisná poloha sa používa pri výmene stieracích líšt,nie pri demontáži komplet stieračov,teda aj s ramienkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Zdravim vsetkych, prestal mi fungovat zadny stierac. Zacalo to tak ze sa sem tam zasekol... Rozobral som ho, dal tam nove mazivo, prestriekal.. Jednu cestu siel a to bolo tak vsetko... Teraz sa uz vobec nezapne. Rozobral som to teda este raz a pomeral som napatie ktore ide do konektora motorceka. Prikladam fotku s popisom. Logicky usudzujem, ze ked dam packu do polohy aby zadny stierac stieral, mal by tam ist nejaky impulz, napatie by malo klesnut alebo co na niektorom z tych kablov... Ale je tam stale 12V vsade ci mam zapnute alebo vypnute stieranie, nestupa to ani neklesa. Neviete ako to ma byt spravne? Ostrekovac zadneho skla mi ide, rovnako ako predne stierace. Diagnostika mi este davnejsie pisala nejaku sporadicku chybu cyklovaca, ale normalne to vsetko fungovalo, nevenoval som tomu pozornost. Usudzujem, ze mozno nie je vadny ten motorcek, ale sa k nemu zrejme nedostava stieraci impulz, co by mozno znamenalo zlu packu? Ale... mam automat a ked mam pustene predne stierace a dam R, tak sa automaticky zopol aj zadny stierac. Toto tiez nefunguje. Da sa zadny stierac pustit cez diagnostiku - ak ano ako? Na O1 fore je spominane este nejake rele, moze to s tym nejako suvisiet? Prikladam aj co som vyhrabal z el. schem, ale do tohto sa moc nevyznam. Voz je O2 combi DSG r.v.2005. o2-el-schema-zad-stierac.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Dakujem vsetkym za "zaplavu" uzitocnych pripevkov. Ako to uz byva, co si neurobis/neopravis sam bud nemas alebo to byva drahe :-) Chyba bola nakoniec v samotnom motorceku. Dal som tam druhy a uz to chodi. A pozor, ten stierac sa neda rozobrat bez stahovaca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drak999 Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Pani aj mne VAG vypisuje sporadicku zavadu 00888 - spinac stiracu pro intervalovy provoz (E22) 014 - defekt ale vsetko funguje ako ma aj ciklovac, Co je vadne a ako to odstranit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazikxr Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Musim si udelat stahovat?Zitra to chci vymenit,tak jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajdo Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Posledny pouzitelny cyklovac bol vo Felicii ... ten v Octavii je na dnesnu dobu hovadina (navyse ma dalsi prepinac) - subjektivne hodntenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endix Vloženo 11. Červen 2013 Sdílet Vloženo 11. Červen 2013 Dobry den, mel bych dotaz ohledne nefunkcniho zadniho sterace na O2 1.9Tdi, sedan s ostrikovacem. Sterac spatne stiral a nevracel se, vymenil jsem listu, ale problem pretrvaval. Koupil jsem tedy na internetu novy motorek prijel do servisu at ho vymeni, ale kdyz tam dali novy motorek - pichuti pouze na kabel napajeni, tak motore nic ani puvodni nic. Pojistka ok a proud jde do zadu take. V zadnim konektoru mam nasledujici barvy-zleva fialovo-cerny, zeleny, cerveno-zeleny,hnedy. Nevite prosim nekdo jaky kabel je co? Kolik kde ma byt jaka voltaz? Pripadne na co jineho se podivat nebo jak vyzkouset, ze motorek je v poradku a chyba je v aute? Dekuji za odpoved. endix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 12. Červen 2013 Sdílet Vloženo 12. Červen 2013 Ked som vymenil motorcek, tiez sa novemu nejako nechcelo pracovat, pomohlo vytiahnutie a opatovne zasunutie spinacieho rele. Pripadne skus na chvilu odpojit baterku. Rele box je v miestach pod volantom, treba odmontovat plastovy kryt a tam ho niekde najdes. Ktore je to rele presne najdes v manuale vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endix Vloženo 13. Červen 2013 Sdílet Vloženo 13. Červen 2013 Ked som vymenil motorcek, tiez sa novemu nejako nechcelo pracovat, pomohlo vytiahnutie a opatovne zasunutie spinacieho rele. Pripadne skus na chvilu odpojit baterku. Rele box je v miestach pod volantom, treba odmontovat plastovy kryt a tam ho niekde najdes. Ktore je to rele presne najdes v manuale vozu. Dekuji za radu, vse bylo nakonec jinak, trivialni chyba. Motorek steracu funguje pouze, kdyz jsou zavrene 5-te dvere. Ja je mel stale otevrene a proto se motorek netocil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 (editace) Ako stiahnuť ten plast, čo je nad motorčekom, pod oknom ? Nasilu, má to nejaké zúbky ? Sekajú mi stierače, tak ich chcem premazať. Ramená mám už dole. Edit: uz som na to prisiel, je to len nasadené na okne zvrchu. Treba to trošku nahnut a vypacit. Editováno: 18. Srpen 2013, autor: jaydoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gigino Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Zdravím. Nejdou mi přední stěrače na Octavii II 1.4 tsi. Neměl jste náhodou někdo stejný problém? Z ničeho nic se sami spustili a pomohlo až odpojení baterky. Koupil jsem nový motorek a stejně nejdou. Když mi to napíchli, tak počítač psal, že nemá spojení s motorkem, žádná odezva. Děkuji všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 16. Červen 2014 Sdílet Vloženo 16. Červen 2014 Nedával jsi tam náhodou nějakou HID sadu doufám? Pokud ano obyčejné to vykurvi jednotku coe na motorku.. Pokud ani teď to nejde myslím tím po výměně motorku tak kontrola svazku a mrkni se do E, Boxu jestli je vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gigino Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Ne e, žádnou hid sadu jsem tam nedával. Svazky jsem taky kontroloval. Ještě by to mohla prý být komfortní jednotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gigino Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Tak problém vyřešen. Byl prošoupaný kabel, co vede za baterkou. A vůbec to nebylo vidět, až jsem sundal bužírku. Doporučuji zkontrolovat kabel, tak aby se nedotýkal krytu baterky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Poradi niekto ako demontovat predne stierace? Mam dvojramenny stahovak ale nezmesti sa mi tam...nejake tipy? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 striekni tam napr.WD-čko a potom to skús blicky-kliešte ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Dal sem povolovač ze spreje a šlo to jen rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Skusim to wd...tie blicky akoze to skusit podobrat a vypacit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Letos jsem to dělal, povolíš matky, odklopíš stěrač a pohybuješ tam a zpět a trochu taháš k sobě a on po nějaké době oskočí. Bude to třeba chvíli trvat, u spolujezdce mi šel ještě o něco hůře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Nemzem pri tim poskodit nahon stietacov lebo dost sa to takncele hybe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 no ono to niekedy človek ťahá až tak,že by to skorej vytrhol aj s celým mechanizmom cez plastové torpédo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Záleží kolik zabereš, čím méně - tím déle to potrvá a opačně. Dost ten mechanismus vydrží, ale chce to s citem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Strekol som tam wd..necvhasm dozajtra posdobit as po robote oprobujem...vdaka vsetkym za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.