Publikováno Červenec 28, 201510 r Tak tohle je důvod proč nikdy nevkládat do MIB systém SIM kartu a až přijde systém automatického hlášení nehody tak se zbývá jen modlit: http://auto.idnes.cz/hackeri-unesli-jeep-dalkove-ovladani-auta-f1l-/automoto.aspx?c=A150723_135910_automoto_fdv Moderní auto si odjede z garáže a za sebou zavře...
Červenec 28, 201510 r No to je síla, ale teď si vlastně uvědomuji, že tam budu mít GPS s knihou jízd od Patriotu. No tak nevím. Upraveno Červenec 28, 201510 r od Služebník
Červenec 28, 201510 r To jo ale u patriotu se nejedna o přímé propojení s řidiči jednotkou ne? Ta sim nemá datový tarif a patriot vyhodnocuje informace z vlastního čidla popřípadě z autoalarmu.. Tak jsem to aspoň pochopil. U toho článku se jednalo o přímé vložení sim do auta s využíváním internetu atd.. Nebo je to jinak??
Červenec 29, 201510 r No moc jsem toho zatim neotestoval ale Sup ma SIMku v podstate jen na to aby z toho udelal WiFi hotspot, jinak jsem zatim v aute nenasel nic co by se na internet umelo pripojit a to ani v pripade, kdy jsem vuz pripojil na svoji WiFi doma, tak to v podstate bylo k nicemu...ale treba se jeste neceho dopatram. No a jakmile to pujde, tak to hold bude chtit implementovat nejaky uzivatelsky firewall
Červenec 31, 201510 r Autor Na každé SIM kartě lze povolit datový tarif. MIB jednotka dokáže ovládat veškerou elektroniku v autě. Pokud někdo dokáže tohle https://www.youtube.com/channel/UC7gUJ_eNlGTQcDq6SyTpGdg a https://www.youtube.com/watch?v=FAxEBhkwk2Q Tak pro něj nebude problém dořešit přístup přes SIM kartu a ovládat přes MIB celé auto. K čemu Ti je v autě Patriot, když Ti auto nastartuje v garáži ve tři hodiny ráno a odjede směrem do pryč a ty to zjistíš o 4 hodiny později nebo i déle...nemluvě, že s ovládáním vrat si samo otevře a zavře. Každý systém má své díry a trhliny v zabezpečení a systémy v autě zatím nebyly nikdy takto ohroženy a zda jsou na to připraveny se uvidí velice brzo.
Červenec 31, 201510 r No a kdyz mam auto v garazi zamcene, tak podle me modul se simkou neni aktivni nebo se snad pletu?
Říjen 3, 20159 r Řešil se tu prozatím Patriot ad., ale co klasické mechanické zabezpečení, např. Construct. Dal si ho někdo na SIII?
Říjen 3, 20159 r Construct minimálne na automat existuje , akurát montáž je dosť rozoberania čo si pamätám ...
Říjen 3, 20159 r Construct existuje i na manuál, zámek je umístěn ne u řadící páky, ale z boku na tunelu u spolujezdce. Zamykání a odemykání bude zřejmě dost problematické. Právě proto se ptám, jestli si ho někdo vůbec dal namontovat. Jeho cena je cca 8000 vč. montáže.
Říjen 3, 20159 r Ahoj, já si construct namontovat nechal (manuál), cena 5000, včetně montáže. Zámek jak psal KarelM zvonku tunelu u spolujezdce. Zamykání a odemykání je (aspoň pro mě) úplně v pohodě, prostor u nohou je osvětleny, místa je tam spousta a pozice zámku tak že se člověk nijak zvlášť natahovat nebo kroutit nemusí. Zkrátka nějaké zvýšené nepohodlí to nepřináší...
Říjen 3, 20159 r Lepší je defend. Dá se zamknout jen rukou a poznáš na zámku, jestli je odemčený nebo ne.
Říjen 3, 20159 r máš foto defendu ? ak je to taký krásavec ako má OIII tak to by som nechcel ani zadarmo , nehovoriac o celkovom spracovaní a kvalite
Říjen 3, 20159 r Jediná výhoda Defendu je snadnější zamykání, v nějakých testech (musel bych dohledat na webu) dopadl hůře než Construct.
Říjen 3, 20159 r Suri: foto nemam, na Octavii se to montuje tak, že se musí vyvrtat středový tunel shora (pohledovka) a to je nic moc :-( Já to mám na superb DSG z boku, ale je to ještě dvojka a zpracování je fakt super, az půjdu do auta můžu vyfotit, ale byl by to trochu offtopic. A co říkáte na zeder? Má někdo osobní zkušenost? Než 8 do construktu, vzal bych asi raději zederlock. Upraveno Říjen 3, 20159 r od michal2009
Říjen 3, 20159 r Osobní zkušenosti nemám, při zamknutí prý musí být kola vytočeny do krajní polohy. JInak ho lze montovat i na SIII. Přikládám vyjádření ze Zederu: "Ano zeder vieme namontovat aj do superb 3 . Zaruka pada na casti vozu s ktorou manipulujeme a na tie preberame zaruku. Jedna sa o sloupek rizeni. Cena montaze vcetne dph 7200 Kc".
Říjen 3, 20159 r Díky. U zederu je ale nevýhoda, že se musíš s klíčem stelovat do nějaké dirky pod volantem..
Říjen 3, 20159 r Aleš_Bx: Já tam Kessy nemám :-) Zkrátka se s tím namontovaným constructem cítím lip... P.S. pojistku s GPS mám taky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.