Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý večer kolegové,

dneska jsem koumal v kolegou, jak se u Scout dostat k mlhovému světlu (levá strana). Google mi poradil jen toto: "Nevím jak u Scoutu, ale RS musíší na levou mlhovku sundat kolo a podběh a na pravou sundat nárazník. Je to pakárna."

Shora se tam dostat nedá, nemám ruku jak brčko od coly. Má s tím někdo zkušenost ? Servis živit nechci. (stejné to bude určitě i u krásné RSsky).

post-94147-0-57367400-1438197073_thumb.j

Vloženo (editace)

jde to i spodem ale musis sundat plech pod motorem a je to o prsty,lepsi je asi sundat naraznik,kdyz vis co a jak tak 10-15 min a je dole

edit:co budes davat diody?

Děkuji bál jsem se, že to tu už někde je, ale nic jsem nenašel...

Hele nene jen mi odešla, diody neresim asi, budu svitit mlhama :-) No plech byl dole, pekný břemeno ale to nám nepomohlo, tak asi ten narázník a je to levá mlhovka, tak asi ten podběh...

PS: Jak to měníš ty ? vidím že máš Scout.

Editováno: , autor: snake300;
Vloženo

leva je uplne v pohode,pravou sem resil spodem po sundani plechu,slo to ale blbe,priste sundam naraznik je to rychlejsi,jinak na tu levou ho sunavat nemusis ,vytoc kolo doprava povol sroubky co drzi ten spodni plastovy podbeh,vyhni ho a si tam,otazka chvilky

Vloženo

Ok pecka ! My jsme to tušili, že podběh nebo ten nárazník, ale nechali jsme to tak...raději si to zjistím. Jinak jsem řešil olej vlastně (to je pod plechem) a origo tažný co mám na klíček...kterej nemám že :D tak jsme ho jen natřeli, bylo už orezlé...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...