Přejít na obsah

Aky mam typ prevodovky

RELAX

Doporučené příspěvky

Najprv mipri cúvani niečo strašne buchalo (nie stale) ja som myslel ze je to v prevodovke. Potom to prestalo a objavilo sa trhanie od 2000 do 3000 tis. ot. za min. Vyzeraolo to na klapku,sviecky alebo nieco s el. To trhanie sa zintenzovlo az som sjel do orig. SKODA :unsure: servisu kde mi po 5 dnoch oznamili ze my utrhlo nejake niti na dif. a ze oprava bude stat 40000 Sk potom u ubrali na 20000 a zajtra alebo stredu si mam ist po auto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prosim vas neviete mi pradit ako sa da zistit typ prevodovky. Servisnu knizku nemam a na prevodovke to neviem najst. Octavia 1,6 (74kW)  rok v. 1997.

Převodovku máš OK2 a pokud v servise chtěli 50táců, tak je pošli ke všem čertum!!!

fotr kámoše na úplně samý Oktě jí kupoval za 45táců, novou! B) a bylo to už krátce před rokem. převodovku ti vymění každý autoopravář s montážní jámou nebo rampou -_-

Editováno: , autor: The Driver
Odkaz ke komentáři

Nikde tady nevidim, ze by psal neco o 50ti tisicich. Pise ze prvni cena byla 40 tisic a to jeste slovenskych, takze asi normalni cena ne? Ale i tak je to hrozny, za neco co se skodovce nepovedlo.

Jinak ja to resil takhle:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry208643

pote co jsem videl tohle:

http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...=0entry185349

Ta prevodovka presne je :angry: O2K 301 107

Editováno: , autor: Galaxy64
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...