Diesel Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Zdarec, Tak a potřeboval bych od Vás radu.Před chvilkou jsem měl vyndanou přístrojovku,komplet i odpojené obě svorkovnice.Asi po dvaceti minutách jsem vše vrátil do původního stavu ( teda aspoň si myslím ) a po nastartování asi 5 vteřin motor běžěl a zdechl . Po třetím startu už běžel v poho ale začal na mě řvát MAXI DOT a prej Závada Airbagu a svítí kontrolka. Tak prosím co jsem kde dojebal,nebo kde by mohla bejt závada.Prosím poraďte.Za každou radu děkan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 podle me to jen sviti ale bag bude fungovat...napojit na vag a uvidis co a jak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 napíchni na Vag a smaž a potom uvidíš.Můlže to psaát hodnotu odporu příliš malou nebo příliš velkou.Pokud se po smazání objeví,pravděpodobně bude závada někde v konektoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Čau Jsem ze Zruče nad Sáz a tady v okolí o nikom nevím. Nevěděl bys o někom z okolí ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 ee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 To cosby. Sem to myslel tak že tu si hoooodně dlouho a máš jistě dost známejch atd. z celý republiky . tak se ptám no.Takže jedině Vag ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 To cosby.Sem to myslel tak že tu si hoooodně dlouho a máš jistě dost známejch atd. z celý republiky . tak se ptám no.Takže jedině Vag ? jj jedine vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Tak chlopi už to je opravený.Podle rad sem sehnal přímo u nás zde firmičku a v ní maníka který s ochotou napichnul Vag zjistil příčinu která byla (jak psal Cosby) příliž malé napětí,a tuto chybku smáznul z paměti závad (nebo jak se to přesně jmenuje) no a je POKOJ. takže už zase Ještě jednou DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bv12 Vloženo 19. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2008 ja som mal taktiez rozsvietenu kontrolku airbagu (po tom, ako sa mi vybila bateria), chodil som s tym isty cas. Vcera som s tym bol v Skoda servise a ti mi sice tu chybu vymazali a kontrolka uz nesvieti, ale tvrdili mi, ze si mam kupit silnejsiu baterku, lebo tam par dorobenych LED svetiel a vraj to velmi tu baterku vybija a mam si kupit silnejsiu (s viac Ah), lebo sa ta zavada vraj opat objavi. Samozrejme ma chceli namotat na kupu baterky u nich ... (moja baterka v aute ma asi 3 mesiace, takte u mna neuspeli) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Tak se taky přidám o radu. MAXIDOT mi někdy napíše AIRBAG NAPÍNAČE DEAKTIVNÍ. Mám vypínatelný airbag spolujezdce a když ho vypnu, tak mi to píše. Ale stává se mi to i když ho nemám vypnutý. Je schopen někdo poradit, co s tím? Je bag funkční, když mi to napíše v režimu aktivního bagu? Na VAGu to chybu nehlásí. Dík moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buff Vloženo 17. leden 2009 Sdílet Vloženo 17. leden 2009 Tak co? Nevíte teda někdo, co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajmen Vloženo 22. Duben 2011 Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 napíchni na Vag a smaž a potom uvidíš.Můlže to psaát hodnotu odporu příliš malou nebo příliš velkou.Pokud se po smazání objeví,pravděpodobně bude závada někde v konektoru čus, mám stejný problém....svítí mi kontrolka BAGu kamarád mi jej vymazal a po 3. nastartování se opět rozsvítila asi za 2 dny jsme jeli do práce (50km) a on mi to vymazal za jízdy......kousek před prací se kontrolka opět rozsvítila mám volant z Fabie (můj Octaviácký byl už ošoupaný) po namontování několik měsíců bylo vše OK, až teď to začlo blbnout chyba: 00588 032 (odpor na patroně příliš vysoký) - chyba sporadická co mám udělat?? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.