stepi.p Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Ahoj, mám SII rv2008. Při zařazení zpátečky se mi automaticky nesklopí pravé zpětné zrcátko. Ještě nedávno to fungovalo normálně - při zařazení zpátečky se zrcátko sklopilo dolu a po rozjetí se opět srovnalo do základu. Nyní při zařazení zpátečky jen zrcátko lehce cukne dolu ale nesklopí se. Zkoušel jsem "přeučit" sedačky i zrcátka, knoflík na ovládání zrcátek je na R a stále nefunkční. Pokud při zpátečce knoflíkem sklopím dolu, po rozjezdu se vrátí do základní polohy, ale po opětovném zařazením zpátečky se již nesklopí. Neví někdo čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Pokud mas zarazenou zpatecku, zrcatko sklopis dolu, das ulozit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 13. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Ano. Zkoušel jsem zařadit zpátečku, sklopit zrcátko a poté uložit na sedačce - nepomohlo Zkoušel jsem zařadit zpátečku, sklopit zrcátko, zařadit 1 a poté uložit na sedačce - také nepomohlo. Řekl bych že zrcátko má jakoby snahu se sklopit, protože při zařazení zpátečky trochu dolu cukne, ale pak se zastaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 13. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2015 Jsou potreba mit nastavene 2 veci: 1) MFD->Komfort->Mirror Down musi byt zapnute 2) Kolecko ovladani zrcatek musi byt v poloze R no a pak samozrejme mit nastvene pri zpatecce prave zrcatko na jinou polohu a ulozeno do sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 14. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Ano, tyto dvě věci mám nastavené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Na diagnostiku tedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Diagnostika chybu nehlásí a problém stále přetrvává. Při zařazení zpátečky je vidět že zrcátko má jakoby snahu se sklopit (malinko v něm cukne) ale nesklopí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 odrbanej převod v motůrku ? nějaká nečistota v převodu ? nesnažil se ti to nakej "dobrák" na parkovišti růčo "nastavovat" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Možné to je, ale to bohužel nezjistím, leda rozebrat zrcátko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 (editace) TEd koukam ten interier i zrcátko je jedno auto , nemá to společnou příčinu ?? pravda pořád zbejvá jen ji najít Editováno: 29. Září 2015, autor: HANZTD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 29. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2015 No možne to je, ale kde hledat me nějak nenapada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 13. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 Vyřešeno díky "Rolbařovi". Uvedl sedačky do základního nastavení, poté překódoval funkci a zrcátko se rozběhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trudic Vloženo 23. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 Mám stejný problém. Zrcátko jen cukne a více se nepohne. Jak se nastaví sedačky do základního nastavení a překóduje funkce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepi.p Vloženo 23. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2015 nastavení do základního nastavení a překodování funkce mi dělal rolbař. Mrkni sem http://cardiagnostik.cz/ má pobočku i v Prostějově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.