standik4 Vloženo 20. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2015 Dostal jsem super cenu na nového Supa se sportovním podvozkem,měl jse velkou obavu,ale jsem velice spokojen.Jaké máte zkušenosti,resp. má ho tady někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Kolik % byla ta sleva? Bylo to na predvadecku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Sleva byla cca 13%,auto je ze salonu,mělo najeto 30km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampy92 Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Ve čtvrtek bych si.měl pro takového supa jít taky.. Takže je to dobrý?? Docela se toho bojím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standik4 Vloženo 15. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Nemá to chybu,jsem spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pampy92 Vloženo 15. Září 2015 Sdílet Vloženo 15. Září 2015 Tak to si me docela uklidnil :-) byl jsem z toho docela nervozní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Ja jezdim comfort. Nestezuji si ze by to bylo prilus mekke ale na dalnici od 180 se to houpe. Takze prepinam na sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homy Vloženo 26. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2015 Jezdím na 19 kolech a Normal mi přjde docela OK. Sport je na hezký asfalt ideální. Doporučuju si nastavit individual. Komfort a Eco vůbec nezapínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Hledám, co vše je ovlivněno "sportovním" podvozkem pro motorizaci DCXA, tzn. 88kW TDI. Mimo jiné jsem při tom zjistil, že už je dokonce čtvrtá verze spodního ramene zadní nápravy s lůžkem guma/kov. První byla do května 2016, druhá do srpna 2016, třetí vydržela do konce března 2019. Pomocný rám nápravy má mimochodem třetí verzi. Co se tedy podle ruské verze ETKA liší: vzadu: - dorazy - pro standardní podvozek 5Q0 511 357 H, pro snížený J (15,9 EUR / 13,55 EUR) - pružiny, pro standardní podvozek je to 3Q0 511 115 AK, pro snížený index AA (67,8 EUR) - stabilizátor, pro standardní podvozek 5Q0 511 305 AS, snížený AT (ceníková cena 83,6 EUR) vpředu (ale zavisi i na vahove kategorii) - dorazy 1K0 412 303 B, snizeny 1K0 412 303 F (14,65 EUR/ 12,45 EUR) - pružiny 5Q0 411 105 GL, snizeny 5Q0 411 105 HE (ceníková cena 85,4 EUR) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 @bojler pane prosim byl bys tak laskav a dal mi cisla pruzin (staci pruziny) pro sportovni podvozek na motorizaci 2.0tdi 4x4 combi? Byl bych vdecen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 No rad bych, ale ja si to uz nepamatuju, jak jsem to zjistoval. Muzu se zkusit mrknout. Potreboval bych urcite vic detailu - stavajici podvozek, kod motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 21. Červen 2023 Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 @bojler origo je tam podvozek se elektronicky stavitelnou tvrdosti origo, a dal jsem tam pruziny Eibach. nicmene je to moc tvrde/nizko, takze jezdim na komfort. kod motoru se musim kouknout, to z hlavy netusim... v patek jedu na servis, tak se zkusim zeptat primo ve skodovce, treba poradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Červen 2023 Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 Ahoj pozri online etku. Potrebujes vediet vahovu triedu aku mas teraz, ale to ti bude pisat v etke. Ak si vyberal pruziny bolo na nich cislo dielu tak ho skus najst v Etke a tam to mas. Nasledne si otvoris znova etku a hladas medzi vsetkymi pruzinami pruziny s rovnakou vahovou triedou. Pri kazdej mas kod, budu klasicke UA, podvozoo pre zle cesty UB (4x4), sportovy UC a este pre DCC pripadne DCC 4x4. Samozrejme je vahovych tried vela, zavazi motor, tazne atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 21. Červen 2023 Sdílet Vloženo 21. Červen 2023 (editace) Tazko hladat podla ineho auta lebo DCC maju len jedne pruziny, z vyroby to nikdy tak ako chces nebolo navrhnute a aby si nebol sklamany. Ono to bude cele divne lebo tlmic pracuje v inej vyske. Urcite aj skor odidu tlmice. Nerobi este nikto alternativu DCC? Napr. KW? Editováno: 21. Červen 2023, autor: dfga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 23. Červen 2023 Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 KW vyrabi sportovni podvozek dcc s manualnim nastavením výšky, ale cenovka zacina myslim na 68000,- korun 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 23. Červen 2023 Sdílet Vloženo 23. Červen 2023 Ale on ma relativne nove auto tak v peniazoch nebude problem. Vyladene to bude urcite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Podarilo sa mi najst VIN zhodneho auta s vybavou Sportline. vedel by sa mi prosim niekto pozriet na vsetky 4 pruziny? dakujem TMBLR9NP0P7042571 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 Ja to dle VIN neumim, ale rada prodejcu po registraci ano. Tusim skoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 26. Červen 2023 Sdílet Vloženo 26. Červen 2023 @bojler mozna se najde dobra duse, v nejhorsim pujdu do skodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 29. Červen 2023 Sdílet Vloženo 29. Červen 2023 Na vyhľadávanie čísiel dieľov v aplikácií ETKA máme na fóre zvlášť tému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.