Přejít na obsah

dobrý servis na opravu HTP

Sandras_auto

Doporučené příspěvky

zdravím,na 8 vím o p.Štruncovi v Čimicích,není autorizovaný,a asi bude dobrý protože má furt plno a jezdí tam tchán.Prý se snaží věci opravovat a ne jen měnit,takže se snaží šetřit kapsu zákazníka.Jen co mě skončí záruka,tak asi budu jezdit taky k němu.Jinak teď jezdím do ABO do Jateční na 7,ale už jsem tam byl reklamovat brzdy.Sice gratis,ale ztráta času.Ale to je problém asi u všech velkých servisů,mechanik nedělá na sebe,takže je mu to fuk,někdy to projde někdy ne,tak se to opraví znova,no bóže.Číslo na Štrunce nemám,jestli ho nenajdeš,tak se musím zeptat polovičky své drahé ;) .

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jsem pátral a našel :palec2: p.Štrunc tel.603 367 394.ale řekni si o adresu,tu nemám.Vím kde to je,za blázincem,ale adresa bude přesnější.Dej prosím vědět,jak si dopadla,spokojenost atd,abych věděl.Díky.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...
  • o 4 roky později...

Zdravím všechny. Jsem tu nováček, tak prosím o shovívavost. Potřeboval bych poradit nějaký dobrý servis, co mi opraví HTPčko, konkrétně špatné tlaky na jednom válci, takže předpokládám opravu hlavy. Jsem z ústeckého kraje, ale dojedu (tedy snad) i dál. Takže přinejhorším střední čechy, liberecko, karlovarsko.

Mockrát díky za tipy. Pěkný den všem.

Tom

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...