Sandras_auto Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 Mam Fabii 1,2 HTP, r.v. 2004 a chystám se na servisní prohlídku. Znáte nějaký dobrý servis na Praze 7, Praze 8 nebo Praze 9? Pokud možno nepředražený? Nemusí být autorizovaný, servisní knížku nevedu. Dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 (editace) zdravím,na 8 vím o p.Štruncovi v Čimicích,není autorizovaný,a asi bude dobrý protože má furt plno a jezdí tam tchán.Prý se snaží věci opravovat a ne jen měnit,takže se snaží šetřit kapsu zákazníka.Jen co mě skončí záruka,tak asi budu jezdit taky k němu.Jinak teď jezdím do ABO do Jateční na 7,ale už jsem tam byl reklamovat brzdy.Sice gratis,ale ztráta času.Ale to je problém asi u všech velkých servisů,mechanik nedělá na sebe,takže je mu to fuk,někdy to projde někdy ne,tak se to opraví znova,no bóže.Číslo na Štrunce nemám,jestli ho nenajdeš,tak se musím zeptat polovičky své drahé . Editováno: 12. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandras_auto Vloženo 1. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2010 (editace) Zdravím, děkuju za tip, zkoušela jsem pohledat, ale kontakt na něj jsem nenašla, takže jestli můžu poprosit ještě to telefonní číslo. Díky moc! Editováno: 12. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 (editace) tak jsem pátral a našel p.Štrunc tel.603 367 394.ale řekni si o adresu,tu nemám.Vím kde to je,za blázincem,ale adresa bude přesnější.Dej prosím vědět,jak si dopadla,spokojenost atd,abych věděl.Díky. Editováno: 12. Březen 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 12. Březen 2011 Sdílet Vloženo 12. Březen 2011 nemáte tip na dobrý servis v bruntále a okolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas2790 Vloženo 28. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2015 Zdravím všechny. Jsem tu nováček, tak prosím o shovívavost. Potřeboval bych poradit nějaký dobrý servis, co mi opraví HTPčko, konkrétně špatné tlaky na jednom válci, takže předpokládám opravu hlavy. Jsem z ústeckého kraje, ale dojedu (tedy snad) i dál. Takže přinejhorším střední čechy, liberecko, karlovarsko. Mockrát díky za tipy. Pěkný den všem. Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 Tomas2790: v úcteckym kraji je dobrej autoservis děčín -> http://servisdecin.cz/ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.