YOndra Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Filtr v Gen.5 neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Možná v tom r.2017 olej byl měněn ale určitě nečistily filtr (to většinou nedělají). Pozor na to - reálně hrozí zadření čerpadla!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 12. Květen 2020 Sdílet Vloženo 12. Květen 2020 Cerpadlo melo oleje dost. Zadne opotrebeni na pistcich ani jejich vyvrtu neni... jen saci kos byl zajebany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 Tak to jsi měl štěstí, jinak by se to hodně prodražilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 No tak 6tis za novy cerpadlo zas neni tolik. A s frezkou a soustruhem se da opravit mnoho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 13. Květen 2020 Sdílet Vloženo 13. Květen 2020 To jsi z levného kraje - kde se dá v této ceňe koupit??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YOndra Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Tak třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 14. Květen 2020 Sdílet Vloženo 14. Květen 2020 Máš pravdu! Já se díval po jiném typu čerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wendyf Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Na popud tohoto tématu jsem se vrhnul na výměnu oleje, filtru a očištění sítka čerpadla v haldexu. Mám najeto celkem asi 225 000km, auto dovezené před dvěma roky z německa, rok výroby 2011, po koupi proběhla výměna všech olejových náplní. Dnes vypuštěn olej z haldexu (po dvou letech a necelých 30 000km najetých), byl kalný. Filtr vyndaný - minimální zanesení (zbytečná výměna). Čerpadlo vyndáno - ani jsem ho nečistil a dal nazpátek (na sítku nic nebylo). Takže zbytečná práce a investice za filtr (starý jsem opláchl a schoval). Nevěřím, že by v předešlých servisech měnily filtr v haldexu, když to není servisní úkon podle "škodovky" a asi tam bude od začátku. Na druhou stranu jsem zjistil, že ve zbytku nového originálního oleje, který jsem koupil před dvěma roky a chtěl jsem ho použít, byly "šlemovité pucky". Takže olej za přístupu vzduchu asi pěkně degraduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 (editace) wendyf: Dám na to krk že ten filtr nemohl vydržet 225000km. Musel ho někdo už měnit!!! Taktovypadá po 80000km! Editováno: 16. Květen 2020, autor: Fajerak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 16. Květen 2020 Sdílet Vloženo 16. Květen 2020 Jo a ten papírový, tak ten nechtěj ani vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.