Publikováno Srpen 30, 201510 r Ahoda Superbáci.... mám dotaz.. Tchán koupil nového Supa III a já mu tam chci dát ramínko na oblek za sedadlo řidiče, ale nevím, jak sendat hlavovou opěrku... Poradí mi prosím někdo??? díky za info....
Srpen 30, 201510 r Autor to jo tím to jen posunu... ale když ji chci vyndat, tak na konci narazím a vysunout nejde... Upraveno Srpen 30, 201510 r od Pawouk Odstraněna citace.
Srpen 30, 201510 r 1. Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují 2. Návod k obsluze slouží k čemu? Nebude tam nějaká inspirace?
Srpen 30, 201510 r Autor návod je super ale je na zadní opěrky..... na předek není nic... teď nejsem u aua abych to vyzkoušel... zítra to zkusím a uvidíme co a jak... každopádně díky za info....
Červen 5, 20187 r Dobrý den, prosím neřešili jste někdo přední opěrku řidiče? Sedadlo elektrické-látka. Po 500 km mám uplně hotový krk, Asi mám velkou hlavu? Pořád mě ta opěrka nutí mít hlavu dopředu a hrbit se. Už mě bolí krční obratle. Jsem z S3 dost rozpačitý. Ale tohle je asi nejhorší. Zdá se mi že S3-L&K i KODIAKQ mají stejná sedadla. Tak si asi člověk nepomůže. A Sportline sedadla si nedovedu představit jak by se do hotoveho auta nějak namontovaly. Nemáte nějakou zkušenost? Děkuji předem
Červen 5, 20187 r Mám to také tak, na delších cestách používám https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&biw=2048&bih=998&tbm=isch&sa=1&ei=66cWW-S9NoaPsgGwvJyIDg&q=Cestovní+polštářek+do+auta&oq=Cestovní+polštářek+do+auta&gs_l=img.3..0i24k1.12330.15910.0.16042.2.2.0.0.0.0.82.82.1.1.0....0...1c.2.64.img..1.1.82....0.tMDThe_ZvOI a uvažuji o https://www.wish.com/search/Travel Car Auto Seat Head Neck Rest Leather Cushion Pad Head Rest Bone Pillow Jen nevím, jestli to zrovna bude řešit to, co zde zmiňuješ.
Červen 5, 20187 r Uchytenie Sportline sedadiel bude uplne rovnake,ako aj bezny Superb,je iny iba tvar a potah sedadla,takze ak mas dojem,ze ti budu vyhovovat sportline sedacky,zozen ich a namontuj.
Červen 6, 20187 r Děkuji za komentáře. Škoda že ty Sportline sedadla nešly dokonfigurovat. Celý Sportline se nevlezl, a něco z něho jsem ani nechtěl. Zatím jen sedadla jsem našel v inzerci za 50tis. Navíc mám spolujezdce mechanické. Tak nevím zda by tam šla ekwktrila. To bude poslední možnost.Zatim podle obrázku vypadají opěrky z Passatu rozumněji udělané. Zkusim to někde zkusit a změřit v salonu. Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk
Duben 7, 20196 r Tak to já mám zase opačný problém, potřeboval bych tu opěrku hlavy kousek dopředu, sakra to vážně škodovka neumí udělat stavitelné opěrky?
Duben 7, 20196 r Je možné opěrky z passatu dát do Superba? V Arteonu R-line sedačky ergoactive, rovněž vysouvací opěrky nemáme, ale zaměnit se superbem je lze, to je tak vše co mohu vyzkoušet.
Duben 7, 20196 r Jako chápu, že ne všechny vymoženosti chce VW dát i do škodovky, ale opěrky hlavy? No hold je to jak když ji v autě nemám, protože v úhlu jakém je ji využiju tak maximálně když někde čekám
Duben 7, 20196 r Snad by pomohl nějaký polštářek? Já teda opěrku vnímám jen jako bezpečnostní prvek. Takže pokud mě k tomu nenutí S3 kontsruktéři tak se o ni neopírám. Co třeba koupit v OBI nějaký kus molitanu a nechat jej očalounit? Nebo jen přetahnout nějakou látkou. Osobně si myslím že v S3 je spoustu věci uděláno schválně horší. Něvěřím že jsou tam tak natvrdlí konstruktéři. Musí je to samotné mrzet.
Duben 7, 20196 r No ja se treba v SIII jako v prvnim aute vubec dotykam za normalniho provozu hlavou operky. Drivejsi sklonem nastavitelne operky jsem vubec nechapal.
Červenec 7, 20205 r Zdravím, můžu se zeptat, jak jste to nakonec s opěrkou hlavy vyřešil? Mám úplně stejný problém ??♀️
Září 4, 20205 r Já nevyřešil. Opěrku jsem nikdy nepoužíval za jízdy na opírání. Byl to bezpečnostní prvek. Z diskuzí a článků co jsem četl jsem měl pocit že to automobilka dělá schválně. Aby hlava byla blíž v případě nárazu. Což je potom asi opravdu bezpečnější. Jenže abych seděl vzpřímeně už bych se musel opírat. A to se strašně třese hlava pro mě. Opěrku z jiného auta jsem nakonec přestal řešit aby nakonec někdy nebyl problém s pojišťovnou. Pro sebe žádnou polohu sedadla nenašel. Akorát se víc hrbím než dřív. Je mi to líto. V S2 bylo pro mě ok. Možná v RS jsou integrované opěrky lepší. Ale nic jsem s něma nenajel. Myslim ze si obratle zvykly, ale štastné nejsou. Řeším to více protahováním krku a páteře.
Září 25, 20213 r Ve Scale mám stejný problém. Opěrky z předních sedadel jdou jen povytáhnout, ale vyjmutí je nemožné.
Září 29, 20213 r Nemožné neexistuje. Je potřeba pod krytkou tenkým šroubovákem odjistit a pak jde vytáhnout.
Květen 27, 20232 r Ahoj, chci se zeptat, zda se krytka opěrky spolujezdce dá objednat, coby díl, někdo nám ho ztratil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.