Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoda Superbáci.... mám dotaz.. Tchán koupil nového Supa III a já mu tam chci dát ramínko na oblek za sedadlo řidiče, ale nevím, jak sendat hlavovou opěrku... Poradí mi prosím někdo??? díky za info....

Zmacknout a drzet to cerny kolecko na strane kdyz to budes tahat nahoru

• Autor

to jo tím to jen posunu... ale když ji chci vyndat, tak na konci narazím a vysunout nejde...

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

1. Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují

2. Návod k obsluze slouží k čemu? Nebude tam nějaká inspirace?

post-32075-0-60291100-1440934631_thumb.jpost-32075-0-20243200-1440934632_thumb.j

• Autor

návod je super ale je na zadní opěrky..... na předek není nic... teď nejsem u aua abych to vyzkoušel... zítra to zkusím a uvidíme co a jak... každopádně díky za info....

• 2 roky později...

Dobrý den,

prosím neřešili jste někdo přední opěrku řidiče? Sedadlo elektrické-látka. Po 500 km mám uplně hotový krk, Asi mám velkou hlavu? Pořád mě ta opěrka nutí mít hlavu dopředu a hrbit se. Už mě bolí krční obratle.
Jsem z S3 dost rozpačitý. Ale tohle je asi nejhorší.

Zdá se mi že S3-L&K  i KODIAKQ mají stejná sedadla. Tak si asi člověk nepomůže.
A Sportline sedadla si nedovedu představit jak by se do hotoveho auta nějak namontovaly.

Nemáte nějakou zkušenost?
Děkuji předem

Uchytenie Sportline sedadiel bude uplne rovnake,ako aj bezny Superb,je iny iba tvar a potah sedadla,takze ak mas dojem,ze ti budu vyhovovat sportline sedacky,zozen ich a namontuj.

Vsiml jsem si toho, ale vyhovuje mne to.

Děkuji za komentáře.
Škoda že ty Sportline sedadla nešly dokonfigurovat. Celý Sportline se nevlezl, a něco z něho jsem ani nechtěl. Zatím jen sedadla jsem našel v inzerci za 50tis. Navíc mám spolujezdce mechanické. Tak nevím zda by tam šla ekwktrila. To bude poslední možnost.
Zatim podle obrázku vypadají opěrky z Passatu rozumněji udělané. Zkusim to někde zkusit a změřit v salonu.

Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk

• 10 měsíců později...

Tak to já mám zase opačný problém, potřeboval bych tu opěrku hlavy kousek dopředu, sakra to vážně škodovka neumí udělat stavitelné opěrky?

Umí, je třeba vybrat model Passat.

Je možné opěrky z passatu dát do Superba?

V Arteonu R-line sedačky ergoactive, rovněž vysouvací opěrky nemáme, ale zaměnit se superbem je lze, to je tak vše co mohu vyzkoušet.

Jako chápu, že ne všechny vymoženosti chce VW dát i do škodovky, ale opěrky hlavy? No hold je to jak když ji v autě nemám, protože v úhlu jakém je ji využiju tak maximálně když někde čekám

Snad by pomohl nějaký polštářek?
Já teda opěrku vnímám jen jako bezpečnostní prvek. Takže pokud mě k tomu nenutí S3 kontsruktéři tak se o ni neopírám.
Co třeba koupit v OBI nějaký kus molitanu a nechat jej očalounit? Nebo jen přetahnout nějakou látkou.
Osobně si myslím že v S3 je spoustu věci uděláno schválně horší. Něvěřím že jsou tam tak natvrdlí konstruktéři. Musí je to samotné mrzet.

No ja se treba v SIII jako v prvnim aute vubec dotykam za normalniho provozu hlavou operky. Drivejsi sklonem nastavitelne operky jsem vubec nechapal.

Jako sklopnou operku sem mel uz v jednickovy fabii rs

• 1 rok později...

Zdravím, můžu se zeptat, jak jste to nakonec s opěrkou hlavy vyřešil? Mám úplně stejný problém ??‍♀️ 

• 1 měsíc později...

Já nevyřešil. Opěrku jsem nikdy nepoužíval za jízdy na opírání. Byl to bezpečnostní prvek. Z diskuzí a článků co jsem četl jsem měl pocit že to automobilka dělá schválně. Aby hlava byla blíž v případě nárazu. Což je potom asi opravdu bezpečnější. Jenže abych seděl vzpřímeně už bych se musel opírat. A to se strašně třese hlava pro mě. Opěrku z jiného auta jsem nakonec přestal řešit aby nakonec někdy nebyl problém s pojišťovnou. Pro sebe žádnou polohu sedadla nenašel. Akorát se víc hrbím než dřív. Je mi to líto. V S2 bylo pro mě ok. Možná v RS jsou integrované opěrky lepší. Ale nic jsem s něma nenajel. Myslim ze si obratle zvykly, ale štastné nejsou. Řeším to více protahováním krku a páteře.

• 1 rok později...

Ve Scale mám stejný problém. Opěrky z předních sedadel jdou jen povytáhnout, ale vyjmutí je nemožné.

Nemožné neexistuje. Je potřeba pod krytkou tenkým šroubovákem odjistit a pak jde vytáhnout.

• 1 rok později...

Ahoj, chci se zeptat, zda se krytka opěrky spolujezdce dá objednat, coby díl, někdo nám ho ztratil

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.