supersoptik Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ahoda Superbáci.... mám dotaz.. Tchán koupil nového Supa III a já mu tam chci dát ramínko na oblek za sedadlo řidiče, ale nevím, jak sendat hlavovou opěrku... Poradí mi prosím někdo??? díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robschneider.jr Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Zmacknout a drzet to cerny kolecko na strane kdyz to budes tahat nahoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 (editace) to jo tím to jen posunu... ale když ji chci vyndat, tak na konci narazím a vysunout nejde... Editováno: 30. Srpen 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 1. Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují 2. Návod k obsluze slouží k čemu? Nebude tam nějaká inspirace? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
supersoptik Vloženo 30. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 návod je super ale je na zadní opěrky..... na předek není nic... teď nejsem u aua abych to vyzkoušel... zítra to zkusím a uvidíme co a jak... každopádně díky za info.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Dobrý den, prosím neřešili jste někdo přední opěrku řidiče? Sedadlo elektrické-látka. Po 500 km mám uplně hotový krk, Asi mám velkou hlavu? Pořád mě ta opěrka nutí mít hlavu dopředu a hrbit se. Už mě bolí krční obratle. Jsem z S3 dost rozpačitý. Ale tohle je asi nejhorší. Zdá se mi že S3-L&K i KODIAKQ mají stejná sedadla. Tak si asi člověk nepomůže. A Sportline sedadla si nedovedu představit jak by se do hotoveho auta nějak namontovaly. Nemáte nějakou zkušenost? Děkuji předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Mám to také tak, na delších cestách používám https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&biw=2048&bih=998&tbm=isch&sa=1&ei=66cWW-S9NoaPsgGwvJyIDg&q=Cestovní+polštářek+do+auta&oq=Cestovní+polštářek+do+auta&gs_l=img.3..0i24k1.12330.15910.0.16042.2.2.0.0.0.0.82.82.1.1.0....0...1c.2.64.img..1.1.82....0.tMDThe_ZvOI a uvažuji o https://www.wish.com/search/Travel Car Auto Seat Head Neck Rest Leather Cushion Pad Head Rest Bone Pillow Jen nevím, jestli to zrovna bude řešit to, co zde zmiňuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Uchytenie Sportline sedadiel bude uplne rovnake,ako aj bezny Superb,je iny iba tvar a potah sedadla,takze ak mas dojem,ze ti budu vyhovovat sportline sedacky,zozen ich a namontuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Vsiml jsem si toho, ale vyhovuje mne to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Děkuji za komentáře. Škoda že ty Sportline sedadla nešly dokonfigurovat. Celý Sportline se nevlezl, a něco z něho jsem ani nechtěl. Zatím jen sedadla jsem našel v inzerci za 50tis. Navíc mám spolujezdce mechanické. Tak nevím zda by tam šla ekwktrila. To bude poslední možnost.Zatim podle obrázku vypadají opěrky z Passatu rozumněji udělané. Zkusim to někde zkusit a změřit v salonu. Odesláno z mého E5823 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Tak to já mám zase opačný problém, potřeboval bych tu opěrku hlavy kousek dopředu, sakra to vážně škodovka neumí udělat stavitelné opěrky? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Umí, je třeba vybrat model Passat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Je možné opěrky z passatu dát do Superba? V Arteonu R-line sedačky ergoactive, rovněž vysouvací opěrky nemáme, ale zaměnit se superbem je lze, to je tak vše co mohu vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtaP Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Jako chápu, že ne všechny vymoženosti chce VW dát i do škodovky, ale opěrky hlavy? No hold je to jak když ji v autě nemám, protože v úhlu jakém je ji využiju tak maximálně když někde čekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Snad by pomohl nějaký polštářek? Já teda opěrku vnímám jen jako bezpečnostní prvek. Takže pokud mě k tomu nenutí S3 kontsruktéři tak se o ni neopírám. Co třeba koupit v OBI nějaký kus molitanu a nechat jej očalounit? Nebo jen přetahnout nějakou látkou. Osobně si myslím že v S3 je spoustu věci uděláno schválně horší. Něvěřím že jsou tam tak natvrdlí konstruktéři. Musí je to samotné mrzet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 No ja se treba v SIII jako v prvnim aute vubec dotykam za normalniho provozu hlavou operky. Drivejsi sklonem nastavitelne operky jsem vubec nechapal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Jako sklopnou operku sem mel uz v jednickovy fabii rs 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhor Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 Zdravím, můžu se zeptat, jak jste to nakonec s opěrkou hlavy vyřešil? Mám úplně stejný problém ??♀️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Já nevyřešil. Opěrku jsem nikdy nepoužíval za jízdy na opírání. Byl to bezpečnostní prvek. Z diskuzí a článků co jsem četl jsem měl pocit že to automobilka dělá schválně. Aby hlava byla blíž v případě nárazu. Což je potom asi opravdu bezpečnější. Jenže abych seděl vzpřímeně už bych se musel opírat. A to se strašně třese hlava pro mě. Opěrku z jiného auta jsem nakonec přestal řešit aby nakonec někdy nebyl problém s pojišťovnou. Pro sebe žádnou polohu sedadla nenašel. Akorát se víc hrbím než dřív. Je mi to líto. V S2 bylo pro mě ok. Možná v RS jsou integrované opěrky lepší. Ale nic jsem s něma nenajel. Myslim ze si obratle zvykly, ale štastné nejsou. Řeším to více protahováním krku a páteře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zabral68 Vloženo 25. Září 2021 Sdílet Vloženo 25. Září 2021 Ve Scale mám stejný problém. Opěrky z předních sedadel jdou jen povytáhnout, ale vyjmutí je nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 29. Září 2021 Sdílet Vloženo 29. Září 2021 Nemožné neexistuje. Je potřeba pod krytkou tenkým šroubovákem odjistit a pak jde vytáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochypce Vloženo 27. Květen 2023 Sdílet Vloženo 27. Květen 2023 Ahoj, chci se zeptat, zda se krytka opěrky spolujezdce dá objednat, coby díl, někdo nám ho ztratil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.