SUP1 Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 To musí motor ven, nejdříve... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Něco takového jsem čekal a myslel jsem si, ale to nějak zmaknem ne? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 (editace) Tak jsem dnes volal s pánem z Kančí Bašty, skrz menší změnu jídeláku: Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi Hl. jídla: Vepřové koleno s pečivem cca. pro 2 osoby Smažený sýr (hranolky, krokety ,americké brambory) Smažený hermelín Steak z krkovice Kuřecí prsní steak Kančí guláš s knedlíkem Pivo Kanec z Břeclavského pivovaru a bude i točené nealko pivo. Restauraci máme celou rezervovanou od 12:00 do 13:30. Na oběd nemusíme jít všichni na 12, ale individuálně ať se tam všecí nenarhnem najednou! Jo a televize už v restauraci je Editováno: 15. Květen 2016, autor: Tarantulas 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 aj mne treba nejake malickosti urobit. budem len rad ak niekto pomoze Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Kam mi zmizel biftek? :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Nevím no Prý to upravovali a tohle mi dneska poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 No jo no, uvidíme na co bude chuť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 Taky bych tam uvital ten steak. Ale nevadi no. Kuci ja uz se tam tesim jak malej Jajda... :D Dorazim v patek cca kolem 5. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 15. Květen 2016 Sdílet Vloženo 15. Květen 2016 v kolik vyrážíš v pátek, taky bych to nějak tak viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuban3c Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Hosi vezme niekto grill ? aby som zbytocne nebral maso nalozene v marinade Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 17. Květen 2016 Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Ja ten elektrický, hadam sa najde aj niekto s klasikou pre "fajnsmekrov" :-) uz som hladný No Lenka bude sklamaná že nebude steak Ale klasika syr moze byt :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jede někdo v pátek z Prahy nebo přes Prahu? Předpoklad je kolem 14 až 15 vyjíždět, ale dnes se to upresni dle majklsup23. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Cca 14 vyjezd z Prahy. + - podle Doktorona Odesláno z mého Lenovo X2-EU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jo jo, to sedí, vstanu po noční ve 12, zajdu pro auto k mechanikovi, nalozim věci a můžu frcet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Beranek Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Jede) někdo v sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 (editace) Takže až budu předjíždět kolonu Supů, zamávame Já nevím, jak Vy, ale já budu spěchat na pivo Editováno: 18. Květen 2016, autor: SUP1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Kdy cca přijedete? Btw vy co už tam jste, jak to tam vypadá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majkl sup 23 Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 Kdyz to pujde vse tak jak by melo a pojede to tak cca okolo pul5. Ale je patek a vsichni vime jak to v tuhletu dobu vypada. Pocitam okolo 5. Odesláno z mého Lenovo X2-EU pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supry Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 pojede někdo ve čtvrtek z prahy nebo okolí? Odesláno z mého SM-N9005 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 18. Květen 2016 Sdílet Vloženo 18. Květen 2016 SUPe ty jedeš v kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Květen 2016 Sdílet Vloženo 20. Květen 2016 Podle práce. Ještě jsem v ní zahrabenaj a snad vyjedu do 14hod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemo.x Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Dekuji vsem ucastnikum za ucast a poradatelum za poradani. Jako vdzy vyborne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 22. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 (editace) Ahoj supáci!!! Děkuji ještě jednou všem dorazili a pomohli tak uskutečnit tento sraz. Děkuji také Tarantulasovi za zajištění obědu, a naplánování spanilé jízdy, které snad nebylo co vyčíst. Ty vaše sprint byly už jen třešnička na dortu. Něco málo ze statistiky srazu: V hlavní srazový den bylo účastněno 38 superbů + 2 ex. Nemohu zapomenout také na Kvardiče, o kterém mnozí ani nevěděli, ale na sraze byl a tak ho musím sólo zmínit. Musím také zmínit 2 vlastně 3 superby, kteří dojeli ač neměli či dokonce zapřisáhle nechtěli, ale neumí říct ani ahoj, Celkem tedy 43 aut. Tím jste si vytvořili nový rekord, který ovšem nebyl cílem tohoto srazu, jak se někteří domnívají, Ten pravý cíl bylo spojit dohromady lidi, kteří se vozí v těchto autech, a užít si to. Zase někdy ahoj!!! Kubinos Editováno: 22. Květen 2016, autor: KubinoS 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Díky všem, bylo to s vámi super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 22. Květen 2016 Sdílet Vloženo 22. Květen 2016 Bylo to super bando, díky organizátorům, bylo to super a tentokrát jste zvládli objednat i perfektní počasí, takže paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.