czab Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Zdravím, včera jsem začal pozorovat, že při nižších rychlostech (na jedničku a dvojku) při přejezdu trochu větší nerovnosti je slyšet jakoby bouchnutí (něco jako doraz). Mohla by to být závada nebo je to charakteristická vlastnost?? Pozoroval někdo taky podobný hluk nebo jsem sám?? Omlouvám se, těžko se to popisuje a chtěl jsem se zeptat než pojedu do servisu (mam najeto 1tkm). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 pozri sa či tam neostali na predných tlmičoch tie prepravné dorazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 19. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Kde je najdu? Zhruba. Ono právě od rychlosti 50kmh nejde slyšet nic. Ale něco tak bouchne/klepne. Mladá to taky slyšela. Jako je možné že to má dělat, ale nelíbí se mi to. Takový zvuk nedělala ani felicie co jsem kdysi měl :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Mne to buchne tiež na trase ktorú denne robím. Idem do kopca, je tam priečna nerovnosť a riadne treba ísť pod plynom. Prakticky tiež ide o taký doraz, keď koleso zrejme na chvíľu nadskoci. Vždy sa vlastne jedná o jazdu po nerovnom povrchu do kopca, alebo aj v kombinácii s výjazdom zo zákruty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 Možná stejný problém jako je v sekci modelu Rapid, tj. uložení převodovky. Mně to dělá to stejný a horší je to, když je chladno. Ráno to mlátí moc, jak se motorový prostor ohřeje, tak je to podstatně lepší. Servis mám 30km a když tam dojedu, tak nic neklepe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 20. Září 2015 Sdílet Vloženo 20. Září 2015 No a není to proste tim, ze pri prejezdu te nerovnosti jdou tlumice uplne "na doraz"? Obcas prejizdim zpomalovaci prahy na 30ce, ale zadne divne zvuky u toho nepozoruju. Párkrát jsem vzal nechtene "propadly" kanal v 50 a to rana byla, ale celkem opravnene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub3211 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 aj ja to pozorujem ale nejako som to nebral do úvahy čím menej človek vyhladáva tým sa menej vecí pokazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Kde je najdu? Zhruba. na tlmičoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 15. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Tak mám najeto 2555km a myslím že to bouchani je uložení převodovky nebo motoru. A myslím že je to prostě vlastnost. Dělá to jen na jedničku a dvojku, pod určitým plynem a přes nerovnost, kdy to prostě "cukne" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 15. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2015 Mám ro samé a pěkně mě to sere :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 16. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Já už si toho nevsimam. Podle mě s tím stejně nic dělat nepůjde. Kdybych to chtěl reklamovat, tak si snad řeknou jestli jsem normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psf3 Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Jak se to bouchání projevuje? Projeví se i při prudším puštění spojky? Je to slyšet i uvnitř vozu nebo jen zvenku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 16. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2015 Je to slyšet i vevnitř. Zvuk je slyšet jak píšeš po vymáčknutí spojky, spíše prudším sešlápnutím. Zkusím to večer natočit jak pojedu z práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 17. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2015 Přesně jak píše reeshanek. Jsem zvědavý jestli se mi u to podaří natočit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 20. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2015 Jen abyste věděli, že jsem se na to nevykašlal. Jen hledám způsob jak to nahrát, je vždy slyšet spoustu věcí okolo, jen né to co potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2015 (editace) Za jizdy se mi to nasimulovat nepodařilo, ale jsem si jisty, ze to dela silent blok motoru u prevodovky. Zkousel jsem zduchnout motor smer od predu de kabine a ten zvuk je ten samy. Potom je videt na videu jak hybu motorem vpred a vzdad - zda se mi ze ten silentblok je nejaky mekky. https://www.youtube.com/watch?v=s_rHuAozj-c Editováno: 28. Říjen 2015, autor: Reeshanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 28. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Hned jak budu mít přístup k pc tak se mrknu. Nechápu proč udělali takovou blbost. Celkem mě mrzí že budu celé roky poslouchat bouchani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2015 Řekl bych, že je to náš problém.... Klepání (ťukání) v levé přední části vozu - vadný silentblok uložení převodovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Je možný nieaký súvis medzi touto témou a http://forum.skodahome.cz/topic/132345-tupe-bouchnuti-od-prevodovky-pri-pousteni-spojky/ ?? Mimochodom , človek by nečakal takéto veci keď si kúpi nové auto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Ono to bude mix tech zvuků, jak je zase tepleji tak se ten silentblok začíná ozývat. Ve škodovce se tváří že je v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Looky8 Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Ako si dopadol v servise reeshanek? Taký istý problém mám aj ja.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Nijak:-( je to normální a mám si zvyknoout. Teď jak se oteplilo to klepe zas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akubus Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Manželke menia na záruku tyčky stabiliz. na Rapide. Najazdené 12 tis. 17" kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Mě osobně teda vadí příliš měkké silentbloky na předních ramenech. Třeba když prohrábne na kanálu a pak se zase chytne, tak to jde na doraz a je to rána jak z děla, to samé při brzdění na nerovnostech + na brzdách je to jak žužu a špatně drží stopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Nijak:-( je to normální a mám si zvyknoout. Teď jak se oteplilo to klepe zas. To mali uviesť v cenníku , reklamných materiáloch , apod. , že to auto vydáva všeliake zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.