Reesha Vloženo 5. Duben 2016 Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 Pomalu si zvykám. Kdybych to alespoň neslyšel, jako většina lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Jedna z možností je mať rádio nahlas . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 8. Duben 2016 Sdílet Vloženo 8. Duben 2016 bouchani od podvozku pozoruju celych 12 tisic co mam najeto, dela to v podstate ve vsech rychlostech a staci i velmi mala nerovnost ktera vyloudi tupy naraz, a delaji to obe strany kol, nekdy ano nekdy ne, asi jak se zrovna potkaji sily na dane nerovnosti a bud to bouchne nebo ne. Je to otravny a pamatuju ze podobne se chovaly prvni serie O3 mlacenim zezadu, srovnalo se to az pozdejsi vyrobou. Pokud to pri testovani predvyrobnich kusu nikdo neslysel tak musel bejt hluchej, bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 27. Duben 2016 Sdílet Vloženo 27. Duben 2016 Tak a máme "náboje" do servisu Snad to pomůže proti "hluchým" mechanikům. Uvažuji že to mazivo koupím a namažu sám... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabia10mpi Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 Myslíš , že toto "nenamazané" uloženie prevodoky môže spôsobovať aj búchanie pri púšťaní spojky?? http://forum.skodahome.cz/topic/132345-tupe-bouchnuti-od-prevodovky-pri-pousteni-spojky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 29. Duben 2016 Sdílet Vloženo 29. Duben 2016 To je jiný zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 Tak a máme "náboje" do servisu Snad to pomůže proti "hluchým" mechanikům. Snímek obrazovky 2016-04-27 v 18.36.50.png Snímek obrazovky 2016-04-27 v 18.37.01.png Uvažuji že to mazivo koupím a namažu sám... Dobrý deň, môžem sa opýtať kde sa dajú nájsť takéto registrované problémy ako postujete? Sú niekde verejne dostupné všetky doteraz známe problémy aj s návodom ako ich riešiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kybernetik Vloženo 2. Květen 2016 Sdílet Vloženo 2. Květen 2016 nieco najdes tu http://forum.skodahome.cz/topic/132215-d%C3%ADlensk%C3%A1-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka-n%C3%A1vody-sch%C3%A9mata-apod/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onegear Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 (editace) resil uz nekdo se servisem to "mazani ulozeni prevodovky" (viz 5 prispevku vyse) a pomohlo to odstranit rachoceni na nerovnostech? boucha mi to take, nejdrive jsem myslel, ze je to od napravy (stabilizatory?) ale zda se mi, ze to boucha jen se zarazenou rychlosti (jeste dlouhodobeji otestuji) coz by ukazovalo na prevodovku. Editováno: 17. Červen 2016, autor: onegear Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 17. Červen 2016 Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Zatím ne, ale chystám se v nejbližší době. Jsem zvědavý jestli to pomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 17. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2016 Mě to boucha pořád... Už to neřeším Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 29. Červen 2016 Sdílet Vloženo 29. Červen 2016 dneska jsem se vratil ze servisu, klepani bylo jednou z hlasenych zavad, ale vysledek ze nic nenasli. Mel jsem pujcenou nahradku s najezdem 30 tisic a tam to mlatilo jeste vic, cili jsem technika rovnou vytahl at si to poslechne a sam uznal ze to tam je, a taky ze u Rapidu se to uz nekolikrat resilo, ale ze pro me aktualne nemohou nic jinyho udelat bo na tenhle VIN neni zatim hlaseny zadny TPI... Po dohode s nim budu tedy eskalovat primo na Skodovku, mam natocene video z obou aut kde to je pekne slyset a budu je otravovat tak dlouho nez s tim neco udelaji. Je to projev kurna jak v 30 let starym ziguliku, a ze stejne blby technicky reseni co nefunguje v Rapidovi zopakuji znovu i ve F3, za to by potreboval nekdo nakopat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Nechces to video dat i sem. Nejak stale nevim, co tam mam slyset. Obcas to "bouchne", kdyz rychleji pustim spojku, ale to by udelalo asi kazde auto nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronall Vloženo 30. Červen 2016 Sdílet Vloženo 30. Červen 2016 Jsem na všelijaké zvuky hodně citlivý, ale toto bouchání tam bud nemám, nebo ho nějak neslyším, zkoušel jsem to při různých rychlostech a různých nerovnostech a klasické bouchnutí jen při přejezdu větší nerovnosti ve větší rychlosti, jinak nic. Taky bych ocenil, kdybych se mohl podívat na to video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 krasne to je slyset na videich co tu uz jsou, Rapid dela to samy: http://forum.skodahome.cz/topic/126219-klep%C3%A1n%C3%AD-%C5%A5uk%C3%A1n%C3%AD-v-lev%C3%A9-p%C5%99edn%C3%AD-%C4%8D%C3%A1sti-vozu-vadn%C3%BD-silentblok-ulo%C5%BEen%C3%AD-p%C5%99evodovky/page-2#entry1832913 a tohle je vcera natoceny to nahradni auto s najezdem 30 tisic, zvuk neni uplne vypovidajici (hlubsi, blbej mikrofon) ale kdo to tam chce slyset slysi to hned, a jak clovek ten zvuk dostane do hlavy tak si ho bohuzel uz vsima na kazdy druhy nerovnosti a je to vic nez otravny.... https://www.youtube.com/watch?v=DNHwSmtLmog postaci se jen chvilkove rozjet a hned smacknout spojku (idelane jen tesne nad doraz), ta rana jak to sedne zpet do luzka je jasne slysitelna, a to i pak pri razeni vejs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Jsem na tom stejně jako na druhém videu, nájezd 24tis. Jen nejsem schopný se objednat do servisu... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 Tak ale na ty polnacce musi klepat uplne vsechno, co v tom aute neni privareny... Nevim, jak rikam - obcas taky slysim nejake klepnuti, ale mam za to, ze je to prave, kdyz neseslapnu spojku poradne nebo ji rychle pustim. Vinu ale pricitam sobe ne autu... U Rapidu byl nakonec na vine silentblok ne? Ten tam pak resili snad vsichni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 1. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2016 (editace) Tady je to taky silentblok. Škodovka o tom ví a jako řešeni má napatlat silentblok nějakým mazacím tukem. Jinak aby se klepot ozval není potřeba ani polňačka, ale i cesta s nějakými hrboly a rychlost cca do 30 km/h a ideálně klima na plný výkon, kdy dostává motor trochu záhul. Pak to klepne i při každém vyšlápnutí spojky. Nebo stačí při stojícím autě vzít za motor a trochu s ním zalomcovat a ten zvuk tam je. Uložení převodovky je hrozně "měkké". Je to výborná reklama pro škodovku, když pomalu projíždí "nová" Fabia po trochu hrbolaté cestě a klepe jako staré auto. Tohle mi nedělala ani Felicie po 100 tis. Jestli tohle nazve Škodovka jako vlastnost tak dělá ze zákazníků blbce. Pravda na funkci to vliv nemá.... Editováno: 1. Červenec 2016, autor: Reeshanek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czab Vloženo 3. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Mám ten stejný problém a nehorázně mě to sere. Odesláno z mého SM-G903F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 3. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2016 Spis to jde slyset kdyz jede clovek v nejake ulicce a ma stazene obe predni okna...tak se ten zvuk odrazi od zdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 9. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2016 Treba premazat mazacim tukom G000405A2 ulozenie prevodovky mne to pomohlo.Fabia 3 1,2 tsi 66kw rok vyroby 7/2015 4000 km.Vobec to uz neklepe. Lůžko převodovky - hluky při přejezdu nerovností Model: Fabia II, Fabia III, Roomster Motorizace: 1,0 MPI/ 1,2 TSI / 1,2 HTP/ 1,4 MPI/ 1,6 MPI Motory ve spojitosti s mechanickou převodovkou MQ100 nebo MQ200 Reklamace: Při přejezdu nerovností jsou slyšet klepavé hluky z přední části vozu, zejména z oblasti převodovky. Příčina závady: Hluky mohou vycházet z uložení převodovky 6Q0199555AR Lůžko převodovky - hluky při přejezdu nerovností Řešení servisu: Promazání gumových pracovních ploch uložení převodovky mazacím tukem G000405A2 TPI 4/2016 technicka konference Skoda priamo zo Skodovky.Super servis co mi to pomohol zrealizovat bol TODOS Zilina,neodporucam ist do servisu IMPA ZILINA. Auto tam bolo 8 hodin a h....o urobili. Drzte sa Skodovkari a pevne nervy.S pozdravom Indyjones8379 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulinak Vloženo 18. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2016 tak po eskalaci primo na ŠA reklamace zamitnuta ze nic neslysi, jinymi slovy at si zakaznik trhne nohou, hlavne ze poslal penize a auto koupil, tim starost vyrobce konci, premyslim jestli ostre vidle by nekomu ty usi dostatecne procistily nebo ne.... Tak se zeptam jeste tady - existuje nejaky servis ktery si dokaze vystrcit hlavu ze zadku a klepani jasne slysi a je schopen to nejak doresit? Idealne vychodni cechy. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 ahoj chod znova do servisu a vytlac si ten manual na luzko prevodovky bucha to luzko prevodovky mne to urobili v Ziline za hod to bolo premazane a je to ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesha Vloženo 21. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 Já se konečně a dokopal jdu ve středu na servis, tak budu referovat jak se k tomu postavila Autocentrála v Ostravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mattik Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 ahojte tak okrem servisného zásahu výmeny pískajúcej hadice (vlákno v motore 1.2 TSI) som ožiadal aj o tento servisný zásah. Povedali že ho vykonali (vytlačil som si aj A4 návod z príspevku nižšie) ale bohužiaľ vôbec to nepomohlo. Tak som trošku bezradný ... som schopný skontrolovať alebo premazať si to aj sám na rampe? Ak náhodou to v Škodovke zanedbali. Pretože jedná sa o rovnaký zvuk ako je na videách vyššie a kolega spomínal že v Žiline to premazali a pomohlo ... neviem čo si mám myslieť o tom mojom servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.