iphonik4 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Zdravím! Mám novou OIII RS (najezd 1000km) a uz ted mi u zadnich pravych dveri, kdyz je trosku razneji zavru, neco v nich zachrasti bude to jen nejaka povolena blbost, ale strasne me to stve. Nechce se mi do servisu, protoze to neni moc vyrazne a pripadal bych si, jako blb. Da se u zadnich pravych dveri nejak jednoduse sundat tapec? Nikde jsem to tu pro OIII nenasel. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Ahojte, Nevi nekdo jak demontovat tapec dveri?? Nejaky navod:) Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Září 2015 Sdílet Vloženo 21. Září 2015 Tato tema popisuje odkaz na nejaku dielensku prirucku,ale ak treba,skusim popisat do sukromnej spravy.O ktore dvere sa konkretne jedna? http://forum.skodahome.cz/topic/128292-vytlumen%C3%AD-mont%C3%A1%C5%BE-materi%C3%A1ly/page-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Jedna se o vsechny dvere:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 (editace) Aaaa,niekto ide tlmit:-D Popisel to pekne tu uzivetel lubpf http://forum.skodahome.cz/topic/128292-vytlumen%C3%AD-mont%C3%A1%C5%BE-materi%C3%A1ly/ Pakaren je hlavne vytiahnut ovladace okien vo dverach a uplny top problem je ovladac v soferovych.Poradili mi chalani,co lepia folie. Inak je to brnkacka a zvadnes to lavou zadnou.Odporucam vsak obliect dlhy rukav na ruky a kvalitne rukavice,lebo pri osadzani toho tlmenie do dveri sa cely dorezes. Editováno: 22. Září 2015, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 22. Září 2015 Sdílet Vloženo 22. Září 2015 Dvere mam vytlumeny:) jen horni cast nejak neudelali uplne. Tak to chci dodelat. Jde jen o kousek-plech v horci casti dveri:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Tak,to by som neriesil.Nieje potrebne to mat natiahnute vsade a na celej ploche.Zbytocne to otvarat,lebo rozdiel uz nezistis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada1982 Vloženo 23. Září 2015 Sdílet Vloženo 23. Září 2015 Prave ze jo. Rezonuje tapec o plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 (editace) :-) Editováno: 28. Listopad 2020, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 No brutus. Já jsem tohle měl na dvojkový oktávce, ale až po 200 tis. km. Na současné 140 tis., zatím v pohodě, tohle tam nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Ta kvalita jde rapidne dolu. Achjo. Co bude priste ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Dveře u spolujezdce ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 23. Červen 2020 Sdílet Vloženo 23. Červen 2020 Nie je to výrobná vada a zase na dvojke to bola chroba zdechlého loktu a dosť častá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 24. Červen 2020 Sdílet Vloženo 24. Červen 2020 Dvere ridice to jsou Uz to je v servise, tak jsem zvedav. Oznacil jsem si dvere z boku, zda opravdu dojde k vymene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Ahoj, byl by někdo od té dobroty a vyfotil mi tapec předních dveří FL zespodu, jestli je tam výřez pro lampičku s projektorem nápisu Škoda? Teda jestli tam vůbec je a nemusí se pak vyřezávat dodatečně. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 1. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2020 Se ti mrknu, když nezapomenu, ale nemyslím si, že tam bude díra. Spíš bude zevnitř naznačený otvor k vyříznutí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Tak ze spodku je díra, ale ne na světýlko. Je v tom nějaký plastový šroub a myslím, že světýlko se tam k tomu nevejde. Odpoledne ještě můžu vyzkoušet se světýlkem, jak je to velké, zda se to tam vejde. Případně udělám fotku. Byl jsem tam v noci a foto proti stropním světlům nic moc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Díky, to je jen díra na šroub, kterej drží tapec. Ten tam mám taky. Takže tam normálně díra taky není. Budu tedy řezat ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 No pokud by to rozměrově souhlasilo, stačilo by možná proříznout hrany na zacvaknutí + zasunutí konektoru a dát to "přes" šroub. Při demontáži - kolikrát jí budeš dělat - by se jako první vycvaklo světýlko. Myslím celkem elegantní řešení, ale chce to porovnat rozměry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 To mě taky napadlo. Ale ta díra je větší. Nevadí, budu řezat, až mi to přijde. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 @beuticek jaky tam budes davat svetylka ? Mas nekde odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 2. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2020 Z Ali, pošlu SZ, ať to tu neplevelím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.