Hurikan88 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 (editace) Jen chci upozornit že se to stalo mému známému. příznaky: žralo olej+vyteklý olej, menší výkon, občas nějakáhláška motoru, divné zvuky motoru ve vyšších otáčkách. Výsledek z SA novej motor a oprava za 300tis,spojka,převodovka, turbo(záruka), výrobní vada. Najeto bylo 30tis/km Editováno: 23. Říjen 2015, autor: Hurikan88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Zadrel sa alebo ako "skončil" ten motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 jezdil dál ale stanovisko bylo vyměnit za nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 No a co konkrétně tomu bylo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 18. Říjen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 to jsem popsal na příznakách..víc nic. Výrobní vada nevím čeho. Prostě takové info, víc nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2015 Ty ceny jsou snad z pohádek... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2015 Urcite ten motor spatne zajel , Skodovky maj spatny jen emise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2015 Tak jsem docela rád že jsem RSo TDI prodal sice to fabrika zaplatí ale ty starosti a stres a čas který to sežere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.