CitiGo Vloženo 27. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2016 Jak na ty videa?? Poradiš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 28. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2016 Jestli ymslis mne, tak nevim, neresil jsem to ... obecne plati ze pridas nejakou aplikaci na prehravani videa nebo ji zamenis nejakou puvodni ( u nas trebas prirucka co je extra ) JInak nemam moc cas to resit, uzksute pohledat, nekde to urcite bude ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tapak Vloženo 1. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2016 Kdyby měl někdo zájem mám na prodej navigaci move&fun za 2100,- nejnovější mapy q3 2016 a nejnovější FW V případě zájmu pište na kryspinf@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Zdravím pánové ... resil někdo nějak to že se v navigaci nezobrazuji obrazky stanic FM jako v jiném modelu Fabia, Octavia Superb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Nejnovejsi FW a pak je v extra polozka k dohrani loga stanici ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Máš vyzkoušeno ukazuje ? Navigon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 Jen pro info, i Move Fun v mobilu ukazuje loga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 29. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2016 závist jooooo před 23 minutami, Decibel ES napsal: Jen pro info, i Move Fun v mobilu ukazuje loga. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2016 Navigon jsem mel a myslim ze se vsema i volitelnyma updatama fungovalo ... ale potvrdit nemuzu, mam jiz Garmin ... tam urco ... Jinak po pravde z novych modeljahru zavidim ledasco, ale abych musel davat do hnusneho drzaku mobil, pripojovat hnusny kabel, to rozhodne ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 Zřejmě to Navigon nepodporuje ale po dohrání loga E2 to funguje tak kde muže být zadrhel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 A nejnovejsi FW je a ve Freshi to opravdu nenabizi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2017 (editace) On 12/30/2016 at 9:19 AM, danikd said: Navigon jsem mel a myslim ze se vsema i volitelnyma updatama fungovalo ... ale potvrdit nemuzu, mam jiz Garmin ... tam urco ... Jinak po pravde z novych modeljahru zavidim ledasco, ale abych musel davat do hnusneho drzaku mobil, pripojovat hnusny kabel, to rozhodne ne ... Jo, pod to se muzu podepsat. Move and fun nebyla nejaka hitparada, ale bylo to pouzitelne a ciste reseni. To cim to nahradili je vylozeny trapas. Vytahovat mobil a nekam to pripojovat, to je fakt dobry vtip. Konkurence z Kolina nabizi za par svestek plnohodnotnou zabudovanou navigaci a Skodovka, aby se vyrovnala konkurenci, tak misto navigace zacala nabizet drzak na mobil. Editováno: 24. leden 2017, autor: mike_k 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CitiGo Vloženo 24. leden 2017 Sdílet Vloženo 24. leden 2017 před 7 hodinami, danikd napsal: A nejnovejsi FW je a ve Freshi to opravdu nenabizi ? Ne nenabízí ... je to z aktualizovaný přes Fresh a nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 25. Květen 2017 Sdílet Vloženo 25. Květen 2017 Zdravim. Nevíte jestli se dá někde koupit nový akumulátor do této navigace (Garmin 4NSF)? Psal jsem do servisního střediska Garmin, a ti prý náhradní díly neprodávají. Mám ho už úplně bez kapacity, při vypnutí klíčku se navigace místo toho, aby se uspala, rovnou vypne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Samo ze se da sehnat, ebay atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Mozna nejaky pouzity ale funkcni ...bych tu mel ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek7 Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Ahoj, řeším problém s aplikací na android MOVE and FUN. Potřeboval bych nastavit upozodnění na překročení rychlosti (neukazuje se mi). Nevím kde to mám nastavit, ani nevím co znamenají některé ikony v rychlém nastavení (knížečka, dvě auta za sebou). Nějaký tip jak nastavit upozornění na překroč. rychlosti, nebo jestli v appce vůbec je? Případně existuje nějaký manuál k aplikaci na mobil? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifko86 Vloženo 19. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2017 ludia kde tahate mapy?ja brazdim torrenty,no zohnat mapy s priponu .map je celkom problem...mozem tam dat aj ine...napr s priponou .fbl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 To rozhodne ne ... fbl jsou na IGO, to s touto navi nema nic spolecneho ... Mapy pouze Navigon a to jeste s upravou pro VW/Skoda/Seat. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifko86 Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 uz som zohnal,nasiel som 2Q 2017...neviem o ziadnej uprave VW/Skoda/Seat .iba som stare mapy nahradil novymi a vsetko frci ako ma.prave som sa vratil z dovolenky na ktorej som nabehal 1630 KM s touto navigaciou a ziadny problem som nepostrehol... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2017 (editace) Zakladni mapy jsou stejne ... Takze jsi hledal spravne Editováno: 9. Srpen 2017, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 potvrzuju že 2017-Q2 mapy fungují, jenom se mi už nechtěly všechny vejít do navigace, tak jsem mapy několika populárních zemí smazal a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 22. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2017 Jj, udělali tomu "fakt velkou paměť", taky jsem mazal už při origo instalaci 2016-Q2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpi3rr3x Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Zdravím, můžete prosím nahodit odkaz na nové mapy? Nikde to nemůžu najít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 7. Září 2017 Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Taky be mě zajímalo kde ty mapy najdu - zkušel jsem mapy z uložta, ale nejdou, třebaže soubory velikostí i příponou vypadají "věrohodně". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.