Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

měnil jsem na FI 40KW přední silentbloky, vyndal jsem obě dvě ramena současně, odpojil aktuátor posilovače řízení, a ramena s konzolí vyndal ven. Kola jsem odpojoval ne na kulovém čepu, ale pod ním těma třema šroubama. Maslím, že jsem hnul i s řízením, jako volantem. Po smontování když dam kola rovně, je levé podle latě rovnoběžně s autem, zato pravé je vytočené vpravo. Abych ho srovnal, musím otočit volantem o cca 1/8 otáčky. Při řízení musím mít také volant vytočený. Jsem objednaný na geo, ale obávám se, že s kolem o takový kus nehnou. Zároveň při řízení se ozývá takový tupý zvuk z pravé strany, jako kdyby něco tlouklo do pružiny. Je možné takhle s něčím hnout když to rozmontuju na obou stranach současně? Třeba s řízením nebo stabilizátorem?

Ničím si nehnul, starej silenblok byl vymačkanej jinak než novej, tak je přirozené, že to rozhodilo geometrii. Normálně seřídit sbíhavost a bude to v pohodě.

• Autor

No nejspíš ano, ale poslední geometrie byla cca před 5 lety také při výměně silentbloku

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.