Publikováno Listopad 11, 20159 r Ahoj, jaký je průměr šroubů kol? Potřebuji si nechat udělat závěsné držáky kol na stěnu a nevím, jaký maximální průměr může mít závitová tyč, na které bude kolo navlečeno. Předem díky za odpověď.
Listopad 12, 20159 r Nebolo jednoduchšie zobrať posuvku, prípadne skladací meter a odmerať dieru v disku prípadne šroub ?
Listopad 13, 20159 r proč spoléhat sám na sebe, když je tolik cizích lidí, kteří rádi (cokoliv) poradí :-)
Listopad 15, 20159 r Autor Pánové, nějak jste vyloučili jednu možnost. A sice že nemusí být zrovna po ruce auto ani disk, když by ho člověk zrovna potřeboval. Jinak šupléru doma samozřejmě mám.
Listopad 16, 20159 r Pánové, nějak jste vyloučili jednu možnost. A sice že nemusí být zrovna po ruce auto ani disk, když by ho člověk zrovna potřeboval. Jinak šupléru doma samozřejmě mám. ale to jsem ani tak nevyloučili, ale stejně si to - pokud nejsi střelec - musíš přeměřit :-)
Listopad 17, 20159 r Autor Wittmann: Není čas dělat všechno sám, resp. všechno kontrolovat. Pokud si to nemohu zjistit sám a není to relativně tak moc důležité, spolehnu se na názor zdejších odborníků, jestliže se jich na něm shodne víc než jeden. Když se ukáže, že se všichni pletili a já se rozhodl na základě jejich dezinformací, je to můj problém a mohu jen tlouct vlastní hlavou do zdi. Zatím se mi to ale tady na fóru naštěstí nestalo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.