Rocker Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Ahoj, jaký je průměr šroubů kol? Potřebuji si nechat udělat závěsné držáky kol na stěnu a nevím, jaký maximální průměr může mít závitová tyč, na které bude kolo navlečeno. Předem díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2015 Rozměr šroubů je M14x1,5x27,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 Nebolo jednoduchšie zobrať posuvku, prípadne skladací meter a odmerať dieru v disku prípadne šroub ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 12. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2015 asi nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 13. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2015 proč spoléhat sám na sebe, když je tolik cizích lidí, kteří rádi (cokoliv) poradí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 15. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2015 Pánové, nějak jste vyloučili jednu možnost. A sice že nemusí být zrovna po ruce auto ani disk, když by ho člověk zrovna potřeboval. Jinak šupléru doma samozřejmě mám. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 (editace) . Editováno: 16. Listopad 2015, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2015 Pánové, nějak jste vyloučili jednu možnost. A sice že nemusí být zrovna po ruce auto ani disk, když by ho člověk zrovna potřeboval. Jinak šupléru doma samozřejmě mám. ale to jsem ani tak nevyloučili, ale stejně si to - pokud nejsi střelec - musíš přeměřit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 17. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Listopad 2015 Wittmann: Není čas dělat všechno sám, resp. všechno kontrolovat. Pokud si to nemohu zjistit sám a není to relativně tak moc důležité, spolehnu se na názor zdejších odborníků, jestliže se jich na něm shodne víc než jeden. Když se ukáže, že se všichni pletili a já se rozhodl na základě jejich dezinformací, je to můj problém a mohu jen tlouct vlastní hlavou do zdi. Zatím se mi to ale tady na fóru naštěstí nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.