Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

jaký je průměr šroubů kol?

Potřebuji si nechat udělat závěsné držáky kol na stěnu a nevím, jaký maximální průměr může mít závitová tyč, na které bude kolo navlečeno.

Předem díky za odpověď.

Vloženo

Pánové, nějak jste vyloučili jednu možnost. A sice že nemusí být zrovna po ruce auto ani disk, když by ho člověk zrovna potřeboval. Jinak šupléru doma samozřejmě mám. :kol-48:

Vloženo

Pánové, nějak jste vyloučili jednu možnost. A sice že nemusí být zrovna po ruce auto ani disk, když by ho člověk zrovna potřeboval. Jinak šupléru doma samozřejmě mám. :kol-48:

ale to jsem ani tak nevyloučili, ale stejně si to  - pokud nejsi střelec - musíš přeměřit :-)

Vloženo

Wittmann: Není čas dělat všechno sám, resp. všechno kontrolovat. Pokud si to nemohu zjistit sám a není to relativně tak moc důležité, spolehnu se na názor zdejších odborníků, jestliže se jich na něm shodne víc než jeden. :kol-28:

Když se ukáže, že se všichni pletili a já se rozhodl na základě jejich dezinformací, je to můj problém a mohu jen tlouct vlastní hlavou do zdi. Zatím se mi to ale tady na fóru naštěstí nestalo.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...