JiVi Vloženo 25. Září 2022 Sdílet Vloženo 25. Září 2022 O3 akusticke nemelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misano1 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Zdravím, mám dotaz, neví zde někdo jestli je možná výměna čirého čelního skla za determální - pokovované a jaký je případně cenový rozdíl. Jedná se o Octavii III výbava style. Za odpověď předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup92 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 @Misano1všude v nabídce jsem viděl jen čiré nebo zelené a kombinace vyhřívané/kamera. IR sklo jsem na O3 ještě nepotkal, na S3 je docela časté (když zůstanu u značky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misano1 Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 Sup92 - No je to dost možné, že se na O3 nedělá..(nikde jsem také v nabídkách nenašel). Na O4 jsem už viděl mnohokrát.. Jsem teď před výměnou po kameni a tak jsem zkusil zjistit možnosti. Každopádně děkuji za info.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 25. Červen 2023 Sdílet Vloženo 25. Červen 2023 Zdravim, chtel bych se zeptat jak je to s prodlouzenou zarukou kdyz si necham vymenit celni sklo u autosklaru a ne ve skodovce? Prijdu o zaruku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 25. Červen 2023 Sdílet Vloženo 25. Červen 2023 Když jsem to zjišťoval já, tak jsem z autorizáku dostal odpověď: V případě výměny skla u nějaké firmy, nepřijdete o záruku na vůz , ale nelze na záruku výrobce řešit podněty, které jsou v přímé souvislosti s provedením výměny čelního skla mimo autorizovanou síť Škoda. V případě výměny čelního skla v autorizované síti Škoda, máte jistotu ,že budou dodrženy všechny předepsané postupy výrobce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yetys Vloženo 25. Červen 2023 Sdílet Vloženo 25. Červen 2023 Díky za odpověď. To jsem chtěl slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.