Duben 14, 20232 r Zdravím, mám dotaz, neví zde někdo jestli je možná výměna čirého čelního skla za determální - pokovované a jaký je případně cenový rozdíl. Jedná se o Octavii III výbava style. Za odpověď předem děkuji.
Duben 14, 20232 r @Misano1všude v nabídce jsem viděl jen čiré nebo zelené a kombinace vyhřívané/kamera. IR sklo jsem na O3 ještě nepotkal, na S3 je docela časté (když zůstanu u značky)
Duben 14, 20232 r Sup92 - No je to dost možné, že se na O3 nedělá..(nikde jsem také v nabídkách nenašel). Na O4 jsem už viděl mnohokrát.. Jsem teď před výměnou po kameni a tak jsem zkusil zjistit možnosti. Každopádně děkuji za info.. :-)
Červen 25, 20232 r Zdravim, chtel bych se zeptat jak je to s prodlouzenou zarukou kdyz si necham vymenit celni sklo u autosklaru a ne ve skodovce? Prijdu o zaruku?
Červen 25, 20232 r Když jsem to zjišťoval já, tak jsem z autorizáku dostal odpověď: V případě výměny skla u nějaké firmy, nepřijdete o záruku na vůz , ale nelze na záruku výrobce řešit podněty, které jsou v přímé souvislosti s provedením výměny čelního skla mimo autorizovanou síť Škoda. V případě výměny čelního skla v autorizované síti Škoda, máte jistotu ,že budou dodrženy všechny předepsané postupy výrobce.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.