Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,jsem tu nový,takže nevím,jestli se to tu řešilo,či ne.

Mám týden starou octavii s infotainmentem Swing s dotykovým displejem.

MF volant,ze kterého mohu pouze přijímat hovory nebo volat na kontakty,které jsem přijal.

Bohužel nemohu listovat v seznamu,neobjevuje se.Snad je to tak v pořádku,ale potom strácí smysl mít MF volant,když musím kontaky,kterým chci volat, hledat na infotainmetu.Díky za radu.Majkl22

Cau. mam to rovnako. Ja si myslim ze to je naschval aby si si kupil hlasove ovladanie.

Cau lidi.Dokáže mi někdo poradit???Mám autoradio Bolero a nejdou mi zkopírovat kontakty z WP(nokia 520).Když chci volat,musím najít kontakt v tel. a vytočit číslo.Syn má Samsung  a funguje to normálně.

Mam presne uvedenu Lumiu a pri prvom parovani telefonu sa ma system pytal,ci chcem povolit stiahnut kontakty a obrazky.Odklikol som ano a mam ich tam.Myslim,ze v menu Bolera je aj polozka na automaticku aktualizaciu kontaktov,takze pri kazdom novom pripojeni si ich automaticky zaktualizuje.

Díky za info.Zkusím to prohledat.

• 4 týdny později...

To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat.

Upraveno od o3viki

To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat.

A jak? dekuju

Mám sice columbus, ale s kontakty jsem měl taky problém. Zkopírovalo se jich jenom šest a víc nic. Nakonec jsem zjistil, že byl problém v nastavení telefonu (Android). Už nevím přesně kde to bylo, ale zkuste projít nastavení telefonu.

Chlapi, beru zpět. Nechal jsem se unést. V OIII lze na maxidotu listovat pouze v seznamu volání. Listovat v seznamu kontaktů šlo u mé staré služební OII FL.

• 1 rok později...

Ahoj

Na O III Bolero (aktualni verze FW) s iPhone IOS 10.2.1 se mi nesynchronizuji všechny kontakty. Vypadá to, že se synchronizuji dle abecedy, ale synchronizace končí někde u písmene S. Stav kontaktu v paměti Bolera je cca 1450 z dostupných 2000. Vše ostatní ( hovory, ...) se synchronizuje bez problémů. Nemáte s tím pls. zkušenost. Děkuji 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.