Publikováno Prosinec 10, 20159 r Zdravím,jsem tu nový,takže nevím,jestli se to tu řešilo,či ne. Mám týden starou octavii s infotainmentem Swing s dotykovým displejem. MF volant,ze kterého mohu pouze přijímat hovory nebo volat na kontakty,které jsem přijal. Bohužel nemohu listovat v seznamu,neobjevuje se.Snad je to tak v pořádku,ale potom strácí smysl mít MF volant,když musím kontaky,kterým chci volat, hledat na infotainmetu.Díky za radu.Majkl22
Prosinec 10, 20159 r Cau. mam to rovnako. Ja si myslim ze to je naschval aby si si kupil hlasove ovladanie.
Prosinec 12, 20159 r Cau lidi.Dokáže mi někdo poradit???Mám autoradio Bolero a nejdou mi zkopírovat kontakty z WP(nokia 520).Když chci volat,musím najít kontakt v tel. a vytočit číslo.Syn má Samsung a funguje to normálně.
Prosinec 12, 20159 r Mam presne uvedenu Lumiu a pri prvom parovani telefonu sa ma system pytal,ci chcem povolit stiahnut kontakty a obrazky.Odklikol som ano a mam ich tam.Myslim,ze v menu Bolera je aj polozka na automaticku aktualizaciu kontaktov,takze pri kazdom novom pripojeni si ich automaticky zaktualizuje.
Leden 8, 20169 r To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat. Upraveno Leden 8, 20169 r od o3viki
Leden 8, 20169 r To Majkl22:Pokud mas maxidot tak lze v telefonním seznamu normálně listovat. A jak? dekuju
Leden 9, 20169 r Mám sice columbus, ale s kontakty jsem měl taky problém. Zkopírovalo se jich jenom šest a víc nic. Nakonec jsem zjistil, že byl problém v nastavení telefonu (Android). Už nevím přesně kde to bylo, ale zkuste projít nastavení telefonu.
Leden 10, 20169 r Chlapi, beru zpět. Nechal jsem se unést. V OIII lze na maxidotu listovat pouze v seznamu volání. Listovat v seznamu kontaktů šlo u mé staré služební OII FL.
Únor 18, 20178 r Ahoj Na O III Bolero (aktualni verze FW) s iPhone IOS 10.2.1 se mi nesynchronizuji všechny kontakty. Vypadá to, že se synchronizuji dle abecedy, ale synchronizace končí někde u písmene S. Stav kontaktu v paměti Bolera je cca 1450 z dostupných 2000. Vše ostatní ( hovory, ...) se synchronizuje bez problémů. Nemáte s tím pls. zkušenost. Děkuji
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.