Ericsson Vloženo 14. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2015 Včera mi už podruhé za 6 měsíců co mám novou fabku vyskočila hláška na Maxidot že si mám zkontrolovat osvětlení RZ a 3. brzdového světla. Po kontrole že opravdu nesvítí jsem zjistil že navíc nejde otevřít kufr, nefunguje zadní stěrač ani vyhřívání skla. Když se to stalo poprvé, tak mi v servisu nedokázali říct co toto způsobilo, ale že jen stačilo auto připojit na PC a vymazat chybové hlášky z ŘJ. Jelikož se to teď stalo podruhé, budu od servisu požadovat vyjádření Škody. Stala se vám někomu stejná závada? Případně tip co to může způsobovat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2015 tipuju na špatnou kostru, ale v principu to může být cokoliv včetně chyby v sw... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.