Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

aj Fabia podľa mojich informácii iba pri ostrekovačoch svetiel. ináč nemajú dôvod. a s ostrekmi je aj väčšia nádobka (tuším 5 l namiesto 3.5 l)

tento "doplnok" bude mať asi máloktorá F3 :p 

edit: @Pawouk, môžem poprosiť nejak nádov zviditeľniť? o chvíľu sa stratí v komentároch. ďakujem

Upraveno od wirer
oslovenie moderatora o zvyraznenie

Návod jsem přesunul do instalačních manuálů - odkaz na něj najdete v prvním příspěvku. 

wirer: Ano, maloktera, a mezi nimi ta moje ;).

Ale je to tak, kontrola hladiny ostrikovaci kapaliny je jen u variant s ostrikovaci svetlometu a tedy vetsi nadobkou. 

Můžu potvrdit že čidlo hladiny ostřikovací kapaliny u FIII s ostřikem světel je, už několikrát mi problikla hláška o doplnění kapaliny. O to větší bylo moje překvapení když jsem nafasoval náhradní FIII bez ostřiku světel a po cestě mi z ostřikovačů na sklo jen tak lehce prsklo a konec, prázdná nádoba a upozornění nikde.

• 1 rok později...

Zdarec, chci se zeptat jestli se ukáže někde že je špatný motorek na vhánění vody do ostřikovačů? Respektive jestli se může posrat s tím že sem měl ještě letní směs a dnes už bylo -5

Ne nikde nebude žádné oznámení. A ano může se po..... ale taky nemusí. Někdy po rozmrznutí funguje dál. Spíš ale praskne pnutím mrznoucí vody. To ale po rozmrznutí dělá loužičky. A taky někdy marnými pokusy se spálí. Chceto na pár hodin dát do auto do tepla, musí rozmrznout i hadičky.  

No teď už ho mám přes 3 hodiny ve 14 stupnich a stále nic, když chci dát ostřik tak není ani slyšet žádný zvuk že by to mělo snahu

Ahoj, tak se ještě podívej na pojistky a ten motorek zkus nahřát fénem.

tam se snad ani nedostanu, předpokládám že je dole pod tou nádržkou

Ak si pozries fotky z montaze alebo DP, zistis kde sa nachadza. Teoreticky skus dat dole pravu hmlovku. Ale cerpadlo je tak ci tak z opacnej strany... 

A ostrekovace by nemali ist, ked mas otvorenu prednu kapotu. Tak len aby si to neskusal vtedy a nebol sklamany

tak díval sem se do pojistkovky a byla přepálená 7,5 ka, dám tomu eště čas ať se to eště víc rozmrazí v teple

tak sláva, ostřikovače stříkají ;)

Klasika. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.