speKtis Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Zdravim, mám Rapida objednaného, jde o MR 2016 s rádiem Bolero. Chtěl bych se při dlouhých zimních večerech připravit na poslech hudby. Napadlo mě vyřešit to tak, že bych koupil SSD disk, který bych napevno nechal v autě a zapojil přes USB slot. Jde mi o to, umožňuje rádio listování v obsahu SSD disku a přehrávat jednotlivé složky odděleně? Např. podle interpretů, žánrů atd. Nebo prostě potřebuju úložiště, kde budu mít naházenou veškerou mou muziku dohromady. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 Ja mam teda mr 2015 a swinga ale pres usb mam 16gb flashku a normalne to posouvam po slozkach nebo po skladbach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 externí SSD přes USB? A není lepší dam dát velkou flešku? Vyjde maximálně na poloviční cenu SSD a bude určitě fungovat. Na to SSD budeš potřebovat USB 3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ok1zfp Vloženo 25. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 https://www.alza.cz/axago-adsa-1s-slimport-d616802.htm?catid=18848747 ale stejně to funguje jen s PC, radio musí vyhodnotit kapacitu a ta je u těchto radií nejspíše jen do 64Gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 25. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2015 3.0 USB je zpětně kompatibilní, to vadit nemůže. Ale pokud je pravda že je kapacita do 64GB tak to je dobrá připomínka. Bohužel 64GB je pro Flac formát docela málo :/ Chci mít vše pohromadě na jednom disku, takže holt asi zůstanu u mp3 a pořídim flashku noo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 jde o to, že pouze na USB 3.0 využiješ rychlost SSD... a jak velký disk jsi tam chtěl dávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speKtis Vloženo 26. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) Ono nejde o rychlost, ale o to, že SSD je odolnej vůči otřesům. Klasickej plotňák by tam taky nemusel dlouho vydržet, to je nesmysl tam dávat. Chtěl jsem tam prsknout alespoň 128GB, mám toho fakt dost. A jedno CD v kvalitním formátu těch 700-1000MB může klidně udělat Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: speKtis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) Pokud máš možnost nějakej externí disk naformátovat oddíl na 128GB třeba a vyzkoušet. Takhle se dobrat max kapacity co umí to rádio a podle toho koupit SSD... Dle Britskoda fora, umí třeba amundsen 1TB disk naformátovanej na FAT32. Flešky to prej bere jen USB2.0, SDXC karty až do 256MB... Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: Decibel ES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 26. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2015 (editace) Auto nema zase takove otresy, aby to normalnimu disku vadilo. Ostatne v mnoha autech se klasicke disky vyskytuji. Dokonce i v Columbusu myslim je. Ale jsou to tve penize samozrejme. Editováno: 26. Prosinec 2015, autor: mike_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 No ja mam 16gb flasku plnou hudby, ale stejne tocim jedno album pac nejedu nikam daleko abych to vse prehral :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.