Jump to content

Přehrávání z SSD

speKtis

Recommended Posts

Zdravim, mám Rapida objednaného, jde o MR 2016 s rádiem Bolero. Chtěl bych se při dlouhých zimních večerech připravit na poslech hudby. Napadlo mě vyřešit to tak, že bych koupil SSD disk, který bych napevno nechal v autě a zapojil přes USB slot. 

Jde mi o to, umožňuje rádio listování v obsahu SSD disku a přehrávat jednotlivé složky odděleně? Např. podle interpretů, žánrů atd. Nebo prostě potřebuju úložiště, kde budu mít naházenou veškerou mou muziku dohromady. 

Díky :)

3.0 USB je zpětně kompatibilní, to vadit nemůže. Ale pokud je pravda že je kapacita do 64GB tak to je dobrá připomínka. Bohužel 64GB je pro Flac formát docela málo :/ Chci mít vše pohromadě na jednom disku, takže holt asi zůstanu u mp3 a pořídim flashku noo :)

Ono nejde o rychlost, ale o to, že SSD je odolnej vůči otřesům. Klasickej plotňák by tam taky nemusel dlouho vydržet, to je nesmysl tam dávat. Chtěl jsem tam prsknout alespoň 128GB, mám toho fakt dost. A jedno CD v kvalitním formátu těch 700-1000MB může klidně udělat

Edited by speKtis

Pokud máš možnost nějakej externí disk naformátovat oddíl na 128GB třeba a vyzkoušet. Takhle se dobrat max kapacity co umí to rádio a podle toho koupit SSD...

Dle Britskoda fora, umí třeba amundsen 1TB disk naformátovanej na FAT32. Flešky to prej bere jen USB2.0, SDXC karty až do 256MB...

Edited by Decibel ES