Habi001 Vloženo 16. leden 2016 Sdílet Vloženo 16. leden 2016 Android Auto dnes vyzkoušeno na Samsung S6 Edge, funguje bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Vloženo 26. leden 2016 Sdílet Vloženo 26. leden 2016 Ahoj ráda mám s6 edge plus a píše mi to že musím zastavit. Jinak to nechce fungovat nějaká rada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 A co to rika? Jaky program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GiJo17 Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Mě by spíš zajímalo jestli se dá nějak rozchodit MirrorLink (CarPlay) jinak než přes kabel? Přes bluetooth, wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 27. leden 2016 Sdílet Vloženo 27. leden 2016 Ahoj ráda mám s6 edge plus a píše mi to že musím zastavit. Jinak to nechce fungovat nějaká rada Už se to tady řešilo. Za jízdy na Mirrorlink fungují jen aplikace, které jsou certifikované pro fungování za jízdy. Ostatní nikoliv. Seznam aplikací je k vidění zde: http://www.mirrorlink.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Tak jsem stáhl znova android aplikaci a už vše funguje i Google mapy a vše:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 30. leden 2016 Sdílet Vloženo 30. leden 2016 Mě by spíš zajímalo jestli se dá nějak rozchodit MirrorLink (CarPlay) jinak než přes kabel? Přes bluetooth, wifi? Nemam to primo vyzkousene, ale podle manualy by mel jit CarPlay pres wifi, ale musis mit Columbus (Amundsen/Bolero nepodporuje wifi) a pak mobil, ktery podporuje CarPlay wifi - napriklad iPhone 5 a vys by to mel umet s verzi 9.0+. Ja mam jenom Amundsen, tak musim jet pres kabel a docela me to mrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosd Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 (editace) Nemam to primo vyzkousene, ale podle manualy by mel jit CarPlay pres wifi, ale musis mit Columbus (Amundsen/Bolero nepodporuje wifi) a pak mobil, ktery podporuje CarPlay wifi - napriklad iPhone 5 a vys by to mel umet s verzi 9.0+. Ja mam jenom Amundsen, tak musim jet pres kabel a docela me to mrzi CarPlay iba kablom, na WiFi ani BT mi to nefunguje. Mam Columbus a iPhone 6 iOS 9.2.1 Screenshot z manualu Columbus: Editováno: 2. Únor 2016, autor: marosd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilemonCZ Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 ahoj, mam iphone 6 plus a spojene s kabelem na car play. Jde nekomu diktovat smsku v cestine? V telefonu cestinu mam a diktovat cesky muzu, ale v aute me to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 2. Únor 2016 Sdílet Vloženo 2. Únor 2016 CarPlay iba kablom, na WiFi ani BT mi to nefunguje. Mam Columbus a iPhone 6 iOS 9.2.1 Screenshot z manualu Columbus: B8_Superb_Columbus_InfotainmentSystem_Navigation_pdf.png Diky za overeni. Ted koukam na WLAN do Columbusu a tam je veta "WLAN can be used to connect to the Internet or as a source for playing audio files in the menu Media." Tohle ale zvladne i spojeni pres BT, takze to zase takovou velkou vyhodu neprinasi. Na jednu stranu me to potesilo, protoze bych Columbus stejne poradne vyuzil - videa si v aute prehravat neplanuji, navigaci pouzivam z mobilu pres CarPlay a misto WLANu mi staci pouzit BT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 14. Únor 2016 Sdílet Vloženo 14. Únor 2016 Pro MirrorLink a HTC: Odkaz na apku "HTC Car" http://www.apkmirror.com/?s=htc+car&post_type=apps_post Pro mé HTC One A9 fungovala verze http://www.apkmirror.com/apk/htc-corporation/car/htc-car-7-10-612716-android-apk-download/ Dobrá je ještě apka "CarHome Ultra" na Google Play. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Únor 2016 Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Mám už celkem starší telefon Samsung Galaxy S4 mini. Nicméně s ním jsem pořád spokojen a nechce se mi ho měnit. Problém je, že díky operační verzi Androidu 4.4.2, na něj nenainstaluji aplikaci Android Auto. Nicméně na telefonu funguje Mirrorlink, což by mi pro připojení k autu bohatě postačovalo, kdyby…. Kdyby pro Mirrorlink nebylo oficiálně autorizovaných pouze pár aplikací (CCC - CAR CONNECTIVITY CONSORTIUM), které se dají pomalu spočítat na prstech jedné ruky a z nichž jediná pro mě užitečná je Sygic navigace. Ale radši bych používal moje oblíbené Google mapy. Ty ale bohužel nemají certifikaci CCC pro Mirrorlink. Přitom, když přehazuji aplikace pro Mirrorlink v infotainmentu auta (Bolero), tak vidím, že na pozadí zrcadlí bez problému celý telefon. Ale po cca. vteřině je vždycky toto zrcadlení „odstřihnuto“. Nedá se to nějak odblokovat, aby infotainment zrcadlil celý telefon a nejenom certifikované aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 18. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2016 Google mapy na HTC One ( model cca 3 roky starý ) s Androidem 5.0.1 a s aplikací Android auto fungují bez problémů. Co jsem pochopil tak Android auto funguje na Androidu 5.0 a vyšším. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 19. Únor 2016 Sdílet Vloženo 19. Únor 2016 @Martin Bednář: Zrcadlit vše asi nepůjde. Myslím, že po rozjezdu se ti necertifikované aplikace přestanou zrcadlit. Ale když by sis místo samsungové verze androidu nainstaloval cyanogenMod, tak můžeš mít dokonce Android 6.0 (https://download.cyanogenmod.org/?device=serranoltexx) ale přišel bys o omalovánky TouchWiz a měl bys relativně čistý android. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 20. Únor 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2016 Měl jsem problém se spolehlivostí spojení mobilu ( HTC One, r.v. 2013 s Androidem 5.0.1 ) s Android auto - tj. čas od času se spojení přeruší a musí se ručně navázat ( odpojit a zapojit kabel ). Byl jsem už při koupi upozorněn, že toto může nastat. Po koupení 2xstíněného USB kabelu A-microB od firmy HAMA tento problém přestal býti problémem a vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Únor 2016 Sdílet Vloženo 23. Únor 2016 Novinka: http://www.skoda-auto.cz/news/pages/2016-02-22-skoda-wireless-mirrorlink.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 24. Únor 2016 Sdílet Vloženo 24. Únor 2016 (editace) Doufám, že to bude šlapat i na stávajícím železu a softu SmartLinku. To propojení kabelem je opravdu nepraktické. Aplikace Android Auto se snad dá připojit přes WiFi, někde jsem se to tady dočetl. Mám Supa v plánu do výroby 12. týden, tak za měsíc uvidím, jestli zrcadlení mobilu bude v pohodě. Prodejce mi tvdil, že po spuštění MirrorLinku nebude hrát muzika, má s tím někdo zkušenost? To by bylo hloupé. Editováno: 24. Únor 2016, autor: petrys22 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkonir Vloženo 25. Únor 2016 Sdílet Vloženo 25. Únor 2016 No jelikoz to chce wifi, tak jedine s tim wifi rozsurenim a myslim ze to sw zalezitost stejne nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrys22 Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Infotainment Columbus 8" by měl mít dle konfigurátoru WiFi v základu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraso Vloženo 27. Únor 2016 Sdílet Vloženo 27. Únor 2016 Wifi sice ma, ale to jeste nemusi znamenat, ze ji bude podporovat i aplikace Android Auto. Par prispevku nahoru jsme napriklad resili, ze CarPlay se taky pres wifi nechytne a musi se jet porad pres kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 (editace) Ahoj, mam LG G3 a nainstaloval jsem si Android Auto. Problem je, ze mi aplikace nechce chodit. Jak to spustit v aute ? Zapojim kabel USB, zapnu appku v mobilu, v infotanimentu vyberu mirrorlink a nacist zarizeni Android auto. A nic auto hlasi relefon funkci nepodpiruje a mobil, ze nenasel zadne auto. Nebo je treba mit pouze doporucene modely telefonu at pouzivam jakoukoliv app ? Diky Zkousel jsem Android auto, Dashdroid car a nic :-( Editováno: 22. Březen 2016, autor: stastikp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal z Vloženo 22. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Chce to Android 5.0 a vyšší. Problém může být i v kabelu. Porid 2xstineny a krátký kabel (doporučení od prodejce, které mi pomohlo ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Tak to je divny, ze se to navzajem nevidi. Zacal bych tim, ze bych zkusil jinej USB kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 Jj zkusim, diky za radu a jak jste to spousteli poprve vy? Staci zapnout app v mobilu a pak dat vyhledat zarizeni v infotainmentu ? Jinak jeste po zapojeni se me pta jaky rezim chci nastavit pro prenos dat (MTP, PTP, nabijeni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stastikp Vloženo 16. Duben 2016 Sdílet Vloženo 16. Duben 2016 (editace) Nezkoušeli jste někdo Sygic Car Navigation ve zkušební verzi na sedm dnů? Už tomu nerozumím ale auto načte appku jako certifikovanou. Jakmile se rozjede vypne obraz a za jízdy není zobrazení povoleno. Wtf ? Program uvádí že 7 dnů můžu zkoušet plnou verzi včetně mirrorlink u. Nerad bych vrazil 80 eur a pak to nefungovalo za jízdy. Android auto funguje v klidu ale sygic navigace mě přijde lepší než prosté Google maps. Editováno: 16. Duben 2016, autor: stastikp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.