erko27 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Zdravím všetkých, mám taký problém, že nejak mi ventilátor nestačí odhmlievať predné okno. Toho roku tento jav pozorujem prvykrát. Auto mám od nova už 14 rokov. Ventilátor fúka dostatočne, musím ho mať vždy takmer na 4, sem tam ma už bolia oči čo mi do nich fúka vzduch. V servise mi povedali že je všetko v poriadku. Pozerali akýsi filter a všetko bolo OK, vraj je vlhkejší vzduch ako po minulé roky. Je jedno či som v aute sám alebo je plné auto, nikdy ventilátor nestačí. Po minulé roky som sem tam zapol ventilátor na 2, 1 vždy stačila. Tak sa chcem spýtať Vás čo máte rovnaké autá, či aj u Vás máte tento problém s "vlhkejším" vzduchom. Pretože fakt neviem kde by mohol byť problém a ma to celkom vytáča. V aute dostanem prievan očí kvôli ventilátoru a hučí tam nenormálne... Skúšal som rôzne teploty studenú, horúcu, tak väčšinou je to jedno. Akurát minule som mal totálne zarosené okno a som sa naštval a som zapol na 4 najvyššiu teplotu, v aute sa samozrejme nadalo vydržať, musel som vystúpiť a tak sa okno odrosilo po cca 5 minútach. Vonku 2°C v aute 50°C. Trošku som vyvetral a mohol som pokračovať. Nejaký čas to vydržalo ale potom sa znova začalo rosiť. Už ma to prestáva baviť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikg Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 (editace) Nemáš tam zaseklou klapku na přisávání vzduchu z venku?. Připadá mě to že se ti ten vzduch točí pouze kolem dokola a nepřisává ti z venku čerstvý. Dokument1.pdf Editováno: 30. Prosinec 2015, autor: dominikg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erko27 Vloženo 30. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 To by to vysvetľovalo, len ako zistím či je zaseknutá? Mám ísť do servisu a povedať nech sa na to pozrú? Už mi príde divné že to ich nenapadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 30. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2015 Zjistíš to přes Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Možná by se klapka dala zjistit tak, že při jízdě bez ventilátoru by nefoukal vzduch do auta. Vyšší zamlžování skel se mi zdá taky, předevčírem jsem nechal přes odpoledne otevřené dveře a skla již zevnitř nebyly druhý den zamlžené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Jde to poznat i sluchem pokud dáš ventilátor třeba na II a zapneš/vypneš vnitřní cirkulaci tak to začně "šumět" jinak. Jinak Vagem taky lze udělat test klapek a nastavení. Tam vidiš hodnoty "enkoderu" A hlavně zjistit jestli ti někde nezatéká a nemáš napité koberce. Vlhkost je sfiňa. Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Alma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Sluchem to jde poznat,že klapka chodí,ale nemusí dojíždět do krajních poloh! Řešilo se to tady a ne jedenkrát. Proto ten Vag. Popřípadě udělat základní nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurec Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Jo mel jsem to same , jak jsme jeli hlavne ve 4rech , tak fukar na 3ku a zamlzene. Nechapal jsem. Na jare jsem rozebral ventilator a koukam ta klapka byla cela ukroucena. Tak jsem ji dal rucne do polohy otevreno a nyni okna krasne ciste. Podival bych se urcite na to. Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Hurec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.