Přejít na obsah

Málo topí / rychle chladne

Doporučené příspěvky

Ahoj,

po nedávném úniku chladící kapaliny jsem měl auto v servisu a měnili mi radiátor a nějaký vodní trubky. Po tomhle servisu mi jednak trochu smrdí topení do auta (což přičítám novému radiátoru), ale jednak mi netopí, resp je vlažné (i když je zahřáté naplno, takže to tam vezu zpět - čím to může být?), ale hlavně po vypnutí motoru v -3 stupních je po 2 minutách teplota na 60 stupních...strašně rychle chladne. Napadá vás, co s tím je? Jak do toho šáhli, tak je to celý rozhašený... 

díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Myslím jsi,že bude někde chyba v ovladači topení. Špatně složené,nebo v mísící klapce. Chtělo by to i mrknout Vagem na měřené hodnoty. To by ses divil,co dokážou v některých servisech udělat za pič...y. Ale tak nezbívá ti nic jiného než se svím zjištěním zpět do toho servisu.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak jsem tam byl, snažili se mě přesvědčit, že 15 km je málo na zahřátí...sice neúspěšně, ale tvrdili, že vevnitř je všechno v pořádku (ani ale nezjistim, že to fakt měli otevřený) , ale že možná odešel termostat, že to bude tak na 80 %. Prý se nedá nai zjistit, zda je fakt špatný, nebo ne. Je to tak, můžete mi to potvrdit? Už mi to trochu leze na nervy. 

Dík.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...