Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

to sk0d@: Tenhle postup jsem taky zkousel po tom, co jsem jednou instalaci podelal...A bohuzel nefunguje, musi to byt zapsany nekde hluboko v OS, protoze jsem to zkousel asi 5x a nic. Od te doby pouzivam Caristu v jinem telefonu. Tam naopak staci vzdy odinstalovat starou verzi a jen nainstalovat novou verzi. Neni nutno ani aktivovat, proste jen instaluji novou verzi a ta je automaticky aktivovana...

Vloženo (editace)

Ano, na strane 14 navodu som uviedol aby ste zaskrtli "save purchase for restore", to znamena ze "Lucky Patcher" si zapamata emulaciu platby, a preto pri nainstalovani novsej verzie uz nemusite robit nic.

Ak niekto urobil chybu pocas crackovania:

1. postup cislo 1 - moze vymazat vsetky emulacie vsetkych platieb -> treba otvorit "Lucky Patcher", dole je "Toolbox" a tam treba kliknut na "Remove all saved purchases"

2. postup cislo 2 - vymzanie poskodenych dat aplikacie "Lucky Patcher" v nastaveniach telefonu https://www.mojandroid.sk/navod-android-aplikacie-oprava-chyba/

3. postup cislo 3 - uplna odinstalacia "Lucky Patcher" aj "Carista"

Po kazdom z tychto postupov treba znova spravit kroky popisane v PDF

Editováno: , autor: sk0d@
Vloženo (editace)

můj postup po zvorání první platby jak jsem to rozchodil na po destáté: nemám root...

vymazal jsem jak caristu tak lucky patcher. Mám oboje z uložto, tak jak je odkaz v úvodu tohoto tématu, mám to stahlé v mobilu.Nainstaloval jsem Caristu, nespouštěl. Nainstaloval jsem Lakypečr a postupoval z paměti(už dobře) přesně podle návodu.

Připojil jsem se aplikací Carista do auta - na položku customize a jakmile jsem měnil ztrojbliku na dvojblik , dal uložit(vybíhá okno k zaplacení)-zapnul jsem data a dál jel dle pokynů. Další věc je ta, že si musim přeložit některý věci.

I když toho moc nastavit navíc nejde, jsou to kravinky které potěší, nejhlavnější je servis a chyby. Nastavil jsem si též dotankování-_-

díky.

OneShot_20180201_142628.png

Editováno: , autor: elvis78
Host maxnuke
Vloženo

Jak se prosím v caristo aktivuje asistent rozjezdu do kopce? Mám Rapid výroba 11/17. SS jsem si vypnul metodou A, ale nemůžu přijít kde se zapíná asistent rozjezdu. Díky

Vloženo
před 4 minutami, maxnuke napsal:

Jak se prosím v caristo aktivuje asistent rozjezdu do kopce? Mám Rapid výroba 11/17. SS jsem si vypnul metodou A, ale nemůžu přijít kde se zapíná asistent rozjezdu. Díky

Hill start assist disengagement

Screenshot_20180123-201231.thumb.png.d7ccf632b201b230a9d77cd9419ed8cf.png

Host maxnuke
Vloženo

No tak něco z názvem hill jsem hledal, ale opravdu to tam nemám. Buď výroba 11/17 ještě není podporována. Nebo ABS tuto funkci neumí.

Vloženo

Nech sa paci, Carista 3.7 beta-13 je TU.

Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku.

Vloženo

Doteraz som sa so ziadnou nestretol. Davnejsie som riesil s vyvojarom implementaciu ale nepodarilo sa im to. Minule boli u mna dve Rapidky a zapol som to klasicky cez VCDS.

Host maxnuke
Vloženo

Potvrzuji že přes carista nejde aktivovat Hill asistent na Rapidu 11/17. Vývojáři mě přidali do beta a mám možnost testovat verzi 13. Nikde jsem možnost Hill asistent nenašel. Je možné že moje ABS tuto funkci nepodporuje. Nenajde se někdo na Moravě kdo má VCDS a pomohl by mě aktivovat Hill asistent. Děkuji

Vloženo

Superb 2 FL

Včera nastavené otváranie pano strechy namiesto pôvodného vyklopenia pri podržaní tlačidla na diaľkovom.

Nikde som nenašiel ovládanie Start/Stop.

A je tam funkcia "Alarm", ktorú som sa ešte neodvážil aktivovať , za ňou ešte nejaké nastavenie sirény- 10 tónov/1 tón.

Nevedel som že mám alarm. 

Nemáte niekto s tým skúsenosť? 

Vloženo

To bude tím, že koncernový alarm je v podstatě ve všech autech. Aktivní je jen tam kde jsou k němu čidla a houkačka. Jak se bude chovat při absenci těchto prvků je ve hvězdách.

Vloženo
před 21 minutami, milanxx napsal:

To bude tím, že koncernový alarm je v podstatě ve všech autech. Aktivní je jen tam kde jsou k němu čidla a houkačka. Jak se bude chovat při absenci těchto prvků je ve hvězdách.

No bude se chovat tak napul :D Budou blikat svetla, ale nebude zadny zvuk, aspon u me to tak je na Leonovi ST.

Jak to navodit? Necham otevrene okenko, zamknu dalkou a po cca 30 se snazim otevrit auto zevnitr pres otevrene okno. A auto se zacne chovat takhle, blikat ale bez zvuku.

https://photos.app.goo.gl/GyBKGnni8Lo2VJVa2

Jsem v BETA programu, takze to resim zrovna s vyvojarem Caristy. Predpokladal jsem, ze zvukovy projev bude vyuzivat normalne klakson, ale asi to nakonec bude jinak, takze myslim, ze s tim asi stejne nic neudela. 

Proto me taky zrejme nefunguje pipnuti u zamceni/odemceni. Zrejme to bude potrebovat pripojenou tu houkacku, kterou zrejme nemam, kdyz nemam ani cidla na alarm.

Vloženo (editace)

Tak se mě konečně podařilo rozchodit to otevírání okna u řidiče,F3 2016.Telefon Huawei Mate 10 Pro.Nejnovější Lucky Patcher.Screenshot_20180203-153735.thumb.jpg.e40439d9567a1d72dacb2a15768d53e0.jpg

Editováno: , autor: pan.peta
Vloženo

Ahoj sk0d@ prosim ta je niekde na nete zoznam vsetkych poloziek v cariste s podrobnejsim opisom lebo vo fabke zopar veci neni jasne co su napriklad na obrazkoch: 

left/right inner brake light a kazde ma dve moznosti (step 1 a 2) dalej co je prosim ta 3x ten driving school a preco mam tretie enable a tam som nic nenastavoval a este indirect TPMS co to prosim ta je..

Vopred dakujem za odpoved a chvalim ze sa tu o nas staras zasobenim betakarist :)

PS: a ked pripojim obd-čko do touarega to su estelen moznosti co sa tam da ponastavovat chlape ... preto by sa mi zisiel ten zoznamcek co vlastne carista vie a co je co...

plus tiez mi ide na fabke teraz od poslednej verzie bety13 to stahovanie okien staci dat enable vsetky 4 moznosti... cize palec hore

3.png

1.png

2.png

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...