luban Vloženo 15. Únor 2018 Sdílet Vloženo 15. Únor 2018 Viem, tiež ma to napadlo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nufacek Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 před 13 hodinami, luban napsal: Dnes jsem ladil přítelkyni Rapida, ale moc toho nešlo . Je to nový model FL, vyroben někdy v půlce roku 2017, výbava Style. Použita Carista 3.7 beta17. Varování nezapnutého pásu - nešlo (viz obrázek) U toho nezapnutého pásu mi to ukázalo, že je Disabled (což není pravda) a když jsem zkusil dát Enabled, tak vyskočila tahle hláška. U mého Rapida 12/2016 to dělá úplně stejně. Z Caristy mi napsali toto: "From the report's logs I can see that the vehicle has rejected those customizations as not supported." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camarena Vloženo 16. Únor 2018 Sdílet Vloženo 16. Únor 2018 petous22 super dik pomohlo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 17. Únor 2018 Sdílet Vloženo 17. Únor 2018 Nedaří se mi najít zapnutí funkce zobrazení otáček ventilátoru v režimu AUTO. Před několika aktualizacemi jsem to v nabídce myslím viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 21. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-18 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Použil jsem tuhle nejnovější Carista 3.7 beta-18, mám Yeti MR2017. Šlo vypnout např. pípaní nezapnutých pásu, zapnout protočení rafiček budíků, vypnout denní svíceni po zatáhnutí ruční brzdy, deaktivoval jsem stahováni oken při dlouhém stisknuti dálkového ovladače, aktivuji ještě počet litrů k dotankování. Chtěl bych ještě také vypnout SS systém, ale příslušná volba tam není. Je možné, že by tahle volba byla v nějaké starší verzi Caristy? Že jí z novější verze smazali? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan.machalik Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Není to možné, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 25. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Ak vies po anglicky tak im posli report aj s popisom problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifizn Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Pouziva niekto metodu C na vypnutie S-S? Ako vlastne funguje? Pri vybere metody C ponukne paramatre 1...4.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kukiak Vloženo 25. Únor 2018 Sdílet Vloženo 25. Únor 2018 Vobec mi to neukazuje sekciu LIGHTS pri O3 predFL (chcel som skusit cornering, coming a leaving home), je to verziou BT adaptera alebo to proste nepodporuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 26. Únor 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-19 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 V 25.02.2018 na 12:12, ladinek123 napsal: V nejake starší v.caristy.ten SS je.už nevim v které možna 3.7.12? Zkusil jsem Carista 3.7 beta-12 a není tam možnost vypnutí SS systému pro Yeti, bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 27. Únor 2018 Sdílet Vloženo 27. Únor 2018 (editace) Přeložil jsem některé volby úprav, tedy ty co jsou přístupné na mém Yeti MR2017. Citovat Doors / Windows / Remote - Dveře / Okna / Dálkové ovládání Auto-lock doors when moving - Automatické zamykání dveří při pohybu Auto-unlock doors when key is taken out of ignition - Automatické odemknutí dveří, při vytažení klíče ze zapalování Auto-lock trunk when moving - Automatické zamknutí kufru při pohybu Unlock trunk when doors are unlocked - Odemknutí kufru při odemknutí dveří Blink turn signal when locking/unlocking with remote - Bliknutí při zamknutí/odemknutí dálkovým ovladačem Allow configuring beep when locking/unlocking - Povolit konfiguraci pípnutí při zamknutí/odemknutí Beep when locking with remote - Pípnutí při zamknutí dálkovým ovladačem Beep when unlocking with remote - Pípnutí při odemknutí dálkovým ovladačem Unlock doors via remote - Odemknutí dveří pomocí dálkového ovladače Enable setting for opening/closing windows and sunroof - Povolit nastavení pro otevírání/zavírání oken a střešního okna Open/close windows and sunroof via long-press on remote - Otevřít/zavřít okna a střešní okno pomocí dlouhého stisknutí dálkového ovladače Open only drivers window via long-press on remote - Otevřít pouze okno řidiče dlouhým stisknutím tlačítka na dálkovém ovladači Open sunroof via long-press on remote - Otevřít střešní okno dlouhým stisknutím dálkového ovladače Close sunroof via long-press on remote - Zavřít střešní okno dlouhým stisknutím dálkového ovladače Sunroof action when opening via remote - Akce střešního okna při otevírání pomocí dálkového ovládače Open/close windows and sunroof by holding key in door lock - Otevřít/zavřít okna a střešní okno podržením klíče v zámku dveří Auto fold drivers side-view mirror (req. power folding mirrors) - Automatické sklopení bočního zrcátka u řidiče (požadovaná el. sklopná zrcátka) Auto fold passengers side-view mirror (req. power folding mirrors) - Automatické sklopení bočního zrcátka u spolujezdce (požadovaná el. sklopná zrcátka) Open/close drivers window using single botton press - Otevřít/zavřít okno řidiče pomocí jednoho stlačení Open/close passengers window using single botton press - Otevřít/zavřít okno spolujezdce pomocí jednoho stlačení Open drivers window using single botton press - Otevřít okno řidiče pomocí jednoho stlačení Open passengers window using single botton press - Otevřít okno spolujezdce pomocí jednoho stlačení Close drivers window using single botton press - Zavřít okno řidiče pomocí jednoho stlačení Close passengers window using single botton press - Zavřít okno spolujezdce pomocí jednoho stlačení Key-specific personalization (req. memory seats) - Osobní přizpůsobení klíče (požadované paměťové sedačky) Auto-close sunroof when rain is detected (must have rain sensor) - Automatické zavření střešního okna při detekci deště (musí mít dešťový senzor) Type of sunroof auto-close when rain is detected - Typ automatického zavření střešního okna při detekci deště Alarm system - Bezpečnostní systém Alarm horn type - Typ houkačky Delay alarm activation - Zpoždění aktivace alarmu Enable remote control buttons when ignition is on - Povolení tlačítek dálkového ovládání při zapnutém zapalování Instruments / Display / Dings - Nástroje / Displej / Zvuky Instrument cluster language - Jazyk přístrojového panelu Instrument cluster region (affects ext. lights too) - Region přístrojového panelu Temperature display units - Jednotka zobrazení teploty Distance display units - Jednotka zobrazení vzdálenosti Speed display units - Jednotka zobrazení rychlosti Pressure display units - Jednotka zobrazení tlaku Volume display units - Jednotka zobrazení obsahu Time display format - Formát zobrazení času Date display format - Formát zobrazení datumu Consumption display units - Jednotka zobrazení spotřeby Multi-Function Display - Multifunkční displej Refuel quantity in MFD - Množství paliva k natankování v MFD Cruise control in MFD - Tempomat v MFD Gauce needle sweep at startup - Protočení rafiček budíků před startem Display gear shift sugestion (Economy) - Zobrazení návrhu k zařazení rychlosti (Ekonomy) Seat belt warning - Upozornění na bezpečnostní pás Oil temperature display - Zobrazení teploty oleje Lane-change turn signal auto-flasher - Komfortní blikání směrových světel (trippling) Lane-change turn signal auto-flascher count - Počet bliknutí směrových světel Push-to-talk (PTT) button function - Funkce tlačítka PTT (stiskni a mluv) Radio AUX input - Vstup radio AUX Lights - Světla Allow configuring daytime running lighds via dash display - Povolit konfiguraci denního svícení pomocí přístrojového displeje Use designated DRL bulbs as daytime running lights - Použít předepsané DRL pro denní svícení Use low beams as daytime running lights - Použít potkávací světla pro denní svícení Use fog lights as daytime running lights - Použít mlhová světla pro denní svícení Turn off daytime running lights (wink) when turn signal on - Vypnout denní svícení (bliknutí) při zapnutých směrových světlech Turn off daytime running lights when parking brake is on - Vypnout denní svícení při zatáhnuté parkovací brzdě Daytime running lights (DRL) brightness - Jas denního svícení Headlight brightness control - Ovládání jasu předních světel Taillight brightness control - Ovládání jasu zadních světel Coming-home lights - Coming-home světla (rozsvícení světel po otevření dveří řidiče) Leaving-home lights (req. auto headlights) - Leaving-home světla (požadované automatické přední světlomety) (rozsvícení světel po odemknutí vozidla dálkovým ovládáním) Coming-home lights mode - Režim Coming-home světel Coming/leaving-home lights use... - Coming/leaving-home světla použití ... Coming-home lights timer starts... - Coming-home světla start časovače ... Turn off all lights when headlights are left on and ignition is switched off - Vypnout všechna světla, pokud zůstala rozsvícená světla a bylo vypnuto zapalování Turn off front fog lights when high beams are on - Vypnout přední mlhovky, když jsou zapnuta dálková světla Turn off rear fog lights when high beams are on - Vypnout zadní mlhovky, když jsou zapnuta dálková světla Cornering lights (using fog lights) - Osvětlení v zatáčkách (pomocí mlhových světel) Flash brake lights in emergency stopping - Blikání brzdových světel při nouzovém zastavení Flash hazard lights in emergency stopping - Blikání výstražných světel při nouzovém zastavení Brake lights work even when ignition is off - Brzdová světla fungují i při vypnutém zapalování Other - Další Traction control button disables ESC (step 1 of 2) - Tlačítko řízení trakce vypne ESC (krok 1 ze 2) Traction control button disables ESC (step 2 of 2) - Tlačítko řízení trakce vypne ESC (krok 2 ze 2) Driver steering recommendation (DSR) strength - Síla zásahu do řízení při brzdění (DSR) Hill hold assist (if equipped) - Asistent rozjezdu do kopce (pokud je ve výbavě) Hill hold assist release - Uvolnění asistenta rozjezdu do kopce Electronic differential lock (if equipped) - Elektronický uzávěr diferenciálu (je-li k dispozici) Power brakes strength - Síla posilovače brzd TSC (Torque Steering Compensation) - TSC (kompenzace krouticího momentu) Lower passenger-side mirror when in reverse gear (req. memory seats) - Zpětné zrcátko na straně spolujezdce při zařazené zpátečce (požadované paměťové sedačky) Lower passenger-side mirror when in reverse gear - Zpětné zrcátko na straně spolujezdce při zařazené zpátečce Remember position when lowering passenger-side mirror in reverse gear - Zapamatovat polohu zpětného zrcátka na straně spolujezdce při zařazené zpátečce Lower driver-side mirror when in reverse gear - Zpětné zrcátko na straně řidiče při zařazené zpátečce Remember position when lowering driver-side mirror in reverse gear - Zapamatovat polohu zpětného zrcátka na straně řidiče při zařazené zpátečce Mirrors and rear window heaters run for duration of - Vyhřívání zrcátek a zadního skla běží po dobu trvání Additional "tear" wipe after rear window washer use - Dodatečné setření stěračem po použití ostřikovače zadního okna Auto-enable rear wiper when front wipers on and reverse gear engaged - Automatické zapnutí zadního stěrače při zapnutých předních stěračích a při zařazení zpátečky Auto-enable rear wiper when front wipers on (interval) and reverse gear engaged - Automatické zapnutí zadního stěrače při zapnutých předních stěračích (interval) a při zařazení zpátečky Auto-enable rear wiper when front wipers on (continuous) and reverse gear engaged - Automatické zapnutí zadního stěrače při zapnutých předních stěračích (kontinuální) a při zařazení zpátečky TPMS warning light - Kontrolka TPMS (kontrola tlaku v pneumatikách) Horn works even when ignition is off - Houkačka funguje i při vypnutém zapalování Deactivate active exhaust flap (where applicable) - Deaktivace aktivní výfukové klapky (kde je to použitelné) Editováno: 27. Únor 2018, autor: osobne 8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Nech sa paci, Carista 3.7 beta-20 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Viděl jste tam někdo změnu posilovače řízení na Sport? Nebo to jde jen přes VCDS? Rapid Monte Carlo MY2017, vyroben 06/2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 16 hodinami, sk0d@ napsal: Nech sa paci, Carista 3.7 beta-20 je TU. Subor, ktery ma v nazve "crk.support" pouzite v pripade, ze sa Vam nedari urobit kroky popisane na stranach 5-11 v PDFku. Dobrý den,aplikaci jsem instaloval poprve a až do kroku 11 dle pdf vse slo bez problemu.Aplikce se znova spustila ale neukazala se nabidka se zamkem a naslednym prodlouzeni licence.V samotne Cariste jsem nedokazal najit info o verzi(plna nebo ne) Dekuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Ta nabidka se zamkem se ti zobrazi az pri uprave kodu v aute, tedy pri vlastni customizaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 1 hodinou, osobne napsal: Ta nabidka se zamkem se ti zobrazi az pri uprave kodu v aute, tedy pri vlastni customizaci. Aha dobre,zkusim se spojit nejdriv s autem.Cekam na adapter tak hned to otestuji.Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 V 8. 3. 2018 na 6:50, Zicar napsal: Aha dobre,zkusim se spojit nejdriv s autem.Cekam na adapter tak hned to otestuji.Dekuji Ahoj vsem.Tak dneska doinstalovano a ihned odzkouseno na Yeti 09.Prisvit pri zataceni,vypnuti automatickeho zadniho sterace,protoceni rucicek :-) vse funguje super. Zitra zkusim asi brzdoveho asistenta jen nevim jestli se musi aktivovat Asistent rozjezdu do kopce nebo Uvolnění asistenta rozjezdu do kopce ? cetl jsem o nejake casove prodleve ?a pak jsem nenasel funkci Houkačka funguje i při vypnutém zapalování. Jinak vse provedeno na verzi 3.7.20 s OBD od SUNNYSOFT ELM 327 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Aktivujes volbu "asistent rozjezdu do kopce", "uvolneni asistenta" je nastaveni toho, jak dlouho asistent asistuje nez uvolni kola. Je tam prednastavena volba "normal". Funguje to tak, ze to samo rozpozna, ze jsi zastavil v kopci a kdyz se budes rozjizdet a pustis brzdu, tak asistent blokuje kola (myslim ze jen zadni) aby auto necouvlo, nez stacis zaradit, pustit spojku, pridat plyn a rozjet se. Ja zatim ani jine volby nez "normal" nezkousel. Je to zretelne znatelne, ze i kdyz v kopci pustis brzdu, tak auto nekolik okamziku stoji a necouvne. V te dobe bys mel stacit se rozjet. Neni tedy vubec treba pouzivat rucni brzdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Dekuji za odpoved a netusis kde bych nasel funkci na zapnuti toho klaksonu ?Nebo kdyz tam ta volba neni tak neni vubec podporovana ?Prohlidnul jsem si i chyby v pameti tak jsem je smazal ale jedna se zase ukazala CAN network gateway: 00470 - Cobination comfort Databus in Single Wire ????????????? hledal sem vysvetleni ve VIS ale nejak jsem nepochodil,jestli to je stara verze nebo nevim.Z google jsem moc moudrej taky nebyl protoze nalezeny vysledky vzdycky mely jeste u toho nejakej specifickej kod ja mel pouze toto.Netusis ???a pak me nahasila TRAILER: 02563 - trailer,right tail lamps (vim ze je to privesny vozik prava lampa) spis me prekvapilo ze to ma hlidani osvetleni na vozejku ?? je tam 13 polova zasuvka je to dovoz z DE ??Ze by v nemecku standart ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 Me se tam ta volba pro houkacku zobrazuje, viz. ten muj preklad. Ostatni tve dotazy netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zicar Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 (editace) naahodou seznam kodu kde bych neco nasel v cestine nemas ? to co mam ja jsou chybove kody koncernu ale ty chyby co jsem mel ja tam nejsou.Je pravda ze to mam od roku 2010 takze asi nejaky upgrade by to chtelo :-) moje chyby ktere jsem mel 02394,02563,00470 atdd ty kody jsem bohuzel nikde nenasel strejda google nasel odkaz v NL,DE,AN ale CZ nic :-( http://www.gerritspeek.nl/vag-com_foutcodeslijst.html todle zpracovaní je super,clovek si to nejak prelozi ale v jednoduchosti je prece krasa :-) netusite nekdo kde by se to naslo najit v CZ ? Editováno: 10. Březen 2018, autor: Zicar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 10. Březen 2018 Sdílet Vloženo 10. Březen 2018 To nevim, mozna se zeptat emailem v nejakem servisu Skoda? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.